Robi wrażenie
Robi wrażenie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja również subskrybuję jego kanał od 5 lat i choć mam 24 lata, sam się wezmę za takie coś. BTW robił już ktoś procę z cewników dostępnych w aptece? Podobno trwałość i moc tej gumy jest o wiele lepsza niż z tych ,,kupnych" zabawek.
Zresztą już był kiedyś film, jak jeden z takich specjalistów od broni domowej roboty oberwal swoją zabawką.
Wątpię. Ale za dużo do zaryzykowania nie masz. Cewnik Foleya kupisz za 2 złote, sprawdź sam.
Spoko, jutro robię zakup cewnika i postaram się zrobić procę. Jak coś fajnego wyjdzie, to zrobię filmik i tu wrzucę.
Wyjątkowo głupie zabawy... Wystarczy mały błąd, źle wyceluje, albo palec mu się ześlizgnie i trajektoria lotu będzie zupelnie inna. W najlepszym razie kulka trafi go w rękę, w najgorszym odbije się od czegos i jebnie w leb robiąc z nim to samo co z arbuzem.
Zresztą już był kiedyś film, jak jeden z takich specjalistów od broni domowej roboty oberwal swoją zabawką.
No patrz, ten gościu to robi od lat i jakoś nic mu się nie stało. A idiota to i widelcem sobie oko wydłubie, dokona trepanacji czaszki. Po czym dopuści się napadu rabunkowego, przecinając ofierze tętnicę znalezioną w śmietniku zapalniczką. W celu przywłaszczenia bilonu w kwocie 5,67. A monety i tak zgubi, bo zapomniał że jak biegnie to mu się dziura w kieszeni powiększa.
Wyjątkowo głupie zabawy... Wystarczy mały błąd, źle wyceluje, albo palec mu się ześlizgnie i trajektoria lotu będzie zupelnie inna. W najlepszym razie kulka trafi go w rękę, w najgorszym odbije się od czegos i jebnie w leb robiąc z nim to samo co z arbuzem.
Kurwa typowa baba...
Poglądy facetów - Aaa! postrzelać sobie ze shot guna, wleź na drzewo, pościgać się samochodem na torze. Wjechać crossem w rów i próbować wyjechać. Kupić motocykl, by trochę pozapierdalać.
A baba? Uważaj bo sobie krzywdę zrobisz! Ale nie wchodź na to drzewo bo spadniesz. Motor? Głupi jesteś, zabijesz się! Jak widać nawet procą pobawić się nie można, a co dopiero zwykłą bronią.
Jednak oglądam do końca. Okazuje się mega zajebistą zajawką i co więcej... Jak się wkurwię, to kupie sobie taką gumę i kulki, zmontuję procę i zabije baby w moim dziekanacie!!
Swoją drogą, to ma łeb żeby się w to bawić, a do tego sporo wolnego czasu.
Ma łeb, ma czas i ma pieniądze żeby się w to bawić bo jest Niemcem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów