📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy argument prawackich tępych psów jak się kończą te logiczne, a kończą się szybko.
A mUzUłMaNoM bYś TaK NiE pOwIEdZiAł
Albo
tO JeĆ tAm Do NiCh
Co za skurwiałe plemię tępych knurów z bebechami...
Albo
tO JeĆ tAm Do NiCh
Antypolak666 napisał/a:
Typowy argument prawackich tępych psów jak się kończą te logiczne, a kończą się szybko.
Albo
tO JeĆ tAm Do NiCh
To że jesteś tutejszym trollem (chyba jeszcze chujowszym od loaloa, o ile to nie ty albo jakieś inne ruskie gówno, nieważne), to robisz to mega słabo. To już nie jest tak chujowe, że aż śmieszne, to nie jest tak chujowe, że wkurzające, obrazoburcze, prowokacyjne. To jest po prostu zwyczajnie chujowe. I tyle. Jesteś nawet zbyt głupi żeby wkurwiać ludzi. Dramat i samozaoranie przegrywie.
Weź kurwa wyjdź na spacer, może do jakiejś knajpki z kimś... Nie wiem, zrób coś ze sobą bo to, co tu wysrywasz jest bardziej żałosne niż denerwujące. Serio. Chyba będę musiał zaprosić pana na kwejka
flejtuch napisał/a:
Czemu zawsze te pizdy posągi katolickie niszczą ??
bardzo dobrze, poniewaz stawianie posągów świętych to bałwochwalstwo, które ten pierdolony satanistyczny Watykan popiera. Jebana mafia. Tłuste świnie obwieszone złotem. To nie ma nic wspólnego z prawdziwą wiarą chrześcijańską
lokal.szczecin napisał/a:
ale dlaczego? mi oni nie przeszkadzaja, chcesz isc do kosciola to idz nie to nie. nie nachodza cie w domu jak jechowi i nie wywoluja wojen jak islamisci, no i nie morduja
a google mowi ze islamistow jest wiecej na swiecie czyji nie sa najliczniejsci jak piszesz.
jehowi nie stawiają wszędzie zjebanych posążków i ołtarzyków dla swojego zmyślonego bóstwa i nie musze na to gówno patrzeć
albo nie blokują ulic procesjami i innymi zjebanymi pielgrzymkami, nie wpierdalają się w politykę, nie zaglądają mi do kieszeni...
a co do wojen religijnych to najwięcej właśnie zaczęli katole XD
Sadole: hurr durr biały menszczyzna jest psześladowany i wysmiewany
Też sadole: haha, jebać katoli
Też sadole: haha, jebać katoli
SkoPio1 napisał/a:
buddyzm – 6.6% (7,13%)
Buddyzm nie jest religią
Halrnan napisał/a:
ubeckie kurwy z wyborczej i innych stalinowskich nor - ciekawe ile mają kont na sadolu na takie okazje, by tworzyć wrażenie powszechnego antyklerykalizmu.
Pierdolisz. Widać jak na dłoni ile dzieciaków chodzi na religię, zajrzyj do statystyk choćby w łódzkim, albo popytaj w szkołach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów