📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
flejtuch napisał/a:
Czemu zawsze te pizdy posągi katolickie niszczą ??
Bo katole to najliczniejsza zaraza na świecie
Zamontowali kamerę by monitować pomnik WTF
Batman_ napisał/a:
ale dlaczego? mi oni nie przeszkadzaja, chcesz isc do kosciola to idz nie to nie. nie nachodza cie w domu jak jechowi i nie wywoluja wojen jak islamisci, no i nie morduja
a google mowi ze islamistow jest wiecej na swiecie czyji nie sa najliczniejsci jak piszesz.
flejtuch napisał/a:
pizdy posągi katolickie niszczą ??
1. Nie stawimy spacji przed pytajnikiem.
2. Nie stawiamy dwóch pytajników
3. Dlatego, że mało na świecie posągów Kościoła Latającego Potwora Spaghetti.
[spoiler] Jest jeszcze jeden możłiwy powód, ale on jest oczywisty tylko dla znających podstawy katolicyzmu [spoiler]
Syrwester napisał/a:
Co to za kawałek?
Wpisz słowa w gógle.
Batman_ napisał/a:
Gdyby nie katole to miałbyś tutaj islamski raj, więc wypierdalaj na bliski wschód.
toldi2007 napisał/a:
Gdyby nie katole to miałbyś tutaj islamski raj, więc wypierdalaj na bliski wschód.
Gdyby nie katole to to byłoby inne społeczeństwo, nie tak spierdolone
Modlą się do posągów do obrazów masakra
Jechać z katolami - tylko poganizm! Przypominam że to katole z krzyżami nam kiedyś odebrały naszą tradycje!
Bardzo dobrze, p0lactwo oczywiście sra pod siebie, wielki jan paweł drugi i tak wyrucha was po śmierci, nie ma taryfy ulgowej
lokal.szczecin napisał/a:
ale dlaczego? mi oni nie przeszkadzaja, chcesz isc do kosciola to idz nie to nie. nie nachodza cie w domu jak jechowi i nie wywoluja wojen jak islamisci, no i nie morduja
a google mowi ze islamistow jest wiecej na swiecie czyji nie sa najliczniejsci jak piszesz.
A google mówi Ci, o Twoim przyjebaniu w dekiel?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów