Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
flejtuch napisał/a:
Czemu zawsze te p🤬dy posągi katolickie niszczą ??
Bo katole to najliczniejsza zaraza na świecie
Batman_ napisał/a:
ale dlaczego? mi oni nie przeszkadzaja, chcesz isc do kosciola to idz nie to nie. nie nachodza cie w domu jak jechowi i nie wywoluja wojen jak islamisci, no i nie morduja
a google mowi ze islamistow jest wiecej na swiecie czyji nie sa najliczniejsci jak piszesz.
flejtuch napisał/a:
p🤬dy posągi katolickie niszczą ??
1. Nie stawimy spacji przed pytajnikiem.
2. Nie stawiamy dwóch pytajników
3. Dlatego, że mało na świecie posągów Kościoła Latającego Potwora Spaghetti.
[spoiler] Jest jeszcze jeden możłiwy powód, ale on jest oczywisty tylko dla znających podstawy katolicyzmu

Syrwester napisał/a:
Co to za kawałek?
Wpisz słowa w gógle.

Batman_ napisał/a:
Gdyby nie katole to miałbyś tutaj islamski raj, więc wyp🤬alaj na bliski wschód.
Nie każdy bohater nosi pelerynę.
Powinien jeszcze nasrać na tym.
Chrześcijanie na arenę!
Powinien jeszcze nasrać na tym.
Chrześcijanie na arenę!
toldi2007 napisał/a:
Gdyby nie katole to miałbyś tutaj islamski raj, więc wyp🤬alaj na bliski wschód.
Gdyby nie katole to to byłoby inne społeczeństwo, nie tak sp🤬olone
Jechać z katolami - tylko poganizm! Przypominam że to katole z krzyżami nam kiedyś odebrały naszą tradycje!
Bardzo dobrze, p0lactwo oczywiście sra pod siebie, wielki jan paweł drugi i tak wyr🤬a was po śmierci, nie ma taryfy ulgowej
lokal.szczecin napisał/a:
ale dlaczego? mi oni nie przeszkadzaja, chcesz isc do kosciola to idz nie to nie. nie nachodza cie w domu jak jechowi i nie wywoluja wojen jak islamisci, no i nie morduja
a google mowi ze islamistow jest wiecej na swiecie czyji nie sa najliczniejsci jak piszesz.
A google mówi Ci, o Twoim przyj🤬iu w dekiel?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie