Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A google mówi Ci, o Twoim przyjebaniu w dekiel?
Ale ty jesteś tępe.
Gościu kulturalnie wyłożył argumenty w odpowiedzi na post innego użytkownika, a ty wyskakujesz z dupy wysranym tekstem rodem z gimbazy nie wnoszącym absolutnie nic merytorycznego. A no tak... Wakacje. Lepiej więc nie marnuj czasu na pisanie pierdół w necie, tylko siadaj i zakuwaj, bo poprawki w sierpniu.
Gdyby nie katole to to byłoby inne społeczeństwo, nie tak spierdolone
Pojedź i pomieszkaj poza granicami Polski to zobaczysz co to znaczy spierdolone społeczeństwo.
Pojedź i pomieszkaj poza granicami Polski to zobaczysz co to znaczy spierdolone społeczeństwo.
Byłem i mieszkałem w Niemczech i Holandii. Często bywałem w Czechach, nie ma katolicyzmu, a żyje się zajebiście
ale dlaczego? mi oni nie przeszkadzaja, chcesz isc do kosciola to idz nie to nie. nie nachodza cie w domu jak jechowi i nie wywoluja wojen jak islamisci, no i nie morduja
a google mowi ze islamistow jest wiecej na swiecie czyji nie sa najliczniejsci jak piszesz.
Dlaczego w takim razie przeszkadza katolikom tęczowa flaga?
a nie na obrazkach, na złotym wisiorku...
posągach czy idolach
,bałwanach
on zrzucił bałwana.
bałwochalstwo-to grzech,ale katole są tępe,bydlii nie czytajo...
chwała mu za to
najbardziej satanistyczna sekta-katolicka.
najwięcej cierpienia sprawili właśnie tym najmnieszym-dzieciom...o których pierdolił dziad Dżizyz Krajst z Nazaretu...
„Tylko ten kościół przynosi światło, który płonie”.
JP2-autor-crimen-solitationis-
prosił żeby mu nie
stawiano pomników.
WIecie dlaczego?
bo wiedział,że wszystkie zburzą...!!!
Lenina Ukry też wyjebali...wszystkie prawie pomniki,komuchy przeszkadzali,ale...
katol to taki komuch.-
to samo czeka te katolickie śmieci,co stawiają za kasę podatników...
Bo katole to najliczniejsza zaraza na świecie
ale dlaczego?
Bo byli bezlitośni w mordowaniu konkurencji i szerzeniu swojej wersji upodlania ludzi.
Fakty:
chrześcijaństwo – 31.1% (33,43%)
islam – 24.9% (24,35%)
hinduizm – 15.2% (13,78%)
buddyzm – 6.6% (7,13%)
sikhizm – (0,36%)
judaizm – (0,21%)
bahaizm – (0,11%)
bezwyznaniowi – 15.6% (9,42%)
No to są (jeszcze) najliczniejsi.
Byłem i mieszkałem w Niemczech i Holandii. Często bywałem w Czechach, nie ma katolicyzmu, a żyje się zajebiście
Widać tą zajebistość na ulicach Paryża i niemieckich basenach . Tęczowe zjeby proszeni są o nie odpowiadanie na mój post , gardzę wami .
Ale jesteś spedalony i głupi. A kozojebcy? A curry jady?
To że cię pierdolił koleś podający za księdza to nie masz problem.
Ale jesteś spedalony i głupi. A kozojebcy? A curry jady?
To że cię pierdolił koleś podający za księdza to nie masz problem.
Gdyby nie katole to to byłoby inne społeczeństwo, nie tak spierdolone
Gdyby nie katole, to bus jak czarnuchu dalej zabijał się z kolesiami z sąsiedniej wioski. Dowiedz się o wpływie czarnej zarazy na rozwój Europy i skończ pierdolić.
Czemu zawsze te pizdy posągi katolickie niszczą ??
Bo katole wpierdalaja im sie do krajow, niszcza, zabijaja, i wszystko w imie chrzescijansko katolickiej demokracji, ktorej oni u siebie nie chcieli.
ubeckie kurwy z wyborczej i innych stalinowskich nor - ciekawe ile mają kont na sadolu na takie okazje, by tworzyć wrażenie powszechnego antyklerykalizmu.
Na szczęście dla przytłaczającej większości polaków antyklerykalizm zamyka się w ramach żartów i powierzchownego buntu, a nie przemyślanej idei. Nie udało się komuchom tego zmienić pomimo 80-letnich starań.
ha tfuu na antypolskie, stalinowskie ryje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów