Przedstawiam Wam profesjonalnie przygotowaną i wykonaną recenzje najnowszego windowsa. Przed zakupem na pewno warto obejrzeć i zasugerować się poradami recenzentów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nowy windows jest chujowy, zrobili z niego konsolę do gier (patrz wygląd Xboxa 360), co z resztą pokazują w reklamach. Nie liczy się stabilność, szybkość, czy prostota - tylko żeby można było ciapatym kozę wyświetlić na twarzy... (też w reklamie)
ja pierdole, jopek na sadolu
Wciąż lepiej niż piskliwy gimbus nagrywający Minecrafta.
same kłamstwa... windows 8 jest chujowy
Przekonałem się, KUPUJę !!
Co wy kurwa wiecie o recenzowaniu...
Tajger najlepszy recenzent w polszy.
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
Tajger najlepszy recenzent w polszy.
Do samego końca czekałem aż się zawiesi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów