📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
P@N K@C napisał/a:
oglądać do końca
Grozisz mi?
gimbusy mogą sobie oglądać ile chcą i jak chcą, gościu dobrze i mądrze mówi, ale przecież lepszym filmikiem o kibicach byłoby jakby się bydło na stadionie między sobą biło, albo spiewało "kurwa, kurwa, jakiśtam klub"
gimbusy mogą sobie oglądać ile chcą i jak chcą, gościu dobrze i mądrze mówi, ale przecież lepszym filmikiem o kibicach byłoby jakby się bydło na stadionie między sobą biło, albo spiewało "kurwa, kurwa, jakiśtam klub"
P@N K@C napisał/a:
oglądać do końca
Nie i chuj!!!
Polecam oglądać do początku
A ja powiem coś sensownego odnośnie materiału... Uważam, że czasy jakie mnie ominęły(i późniejsze kiedy jeszcze skakałem z dywanu na podłogę) były nacznie ciekawsze i dużo lepsze od tych które mamy teraz. Choć nie było komputeryzacji każdy radził sobie równie dobrze, bawiłem się jeszcze drewnianymi klockami i cieszę się, że chociaż tyle z tamtych lat pamiętam. Miodek przypomniał mi jak rodzice opowiadali o Kozakiewiczu na olimpiadzie, G. Lato czy Szarmachu i Dejnie.. to BYŁY czasy.. a teraz co mamy?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów