📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hit marketingu - założyć wulkanizacje 50 m za tym progiem
A ten co nagrywa to też się musiał ładnie wjebać na ten próg. Bo tak by przecież nie stał.
Pewnie handlowcy.
jedyne praktycznie auta które nie haczyły niczym to terenówki, busy i łady
Nie jest problemem dla Rosjan, stworzyć, w tej smutnej jak pizda Rosji namiastkę pięknego, beztroskiego życia.
Skaczą sobie jak sarenki
Skaczą sobie jak sarenki
Polska też nie ma gorszych
sadistic.pl/prog-pulapka-w-lodzi-vt45503.htm329993
sadistic.pl/prog-zwalniajacy-vt158256.htm1636519
sadistic.pl/prog-pulapka-w-lodzi-vt45503.htm329993
sadistic.pl/prog-zwalniajacy-vt158256.htm1636519
prawdopodobnie świeżo zamontowany ludzie na pałę jadą nie patrzą na znaki. Jak się zobaczy w ostatniej chwili próg czy dziurę lepiej przejechać nie naciskając gwałtownie hamulca bo kółka mogą się podwinąć i jest jeszcze większy wydatek
u mnie też jebnęli taki próg w mieście w kolorze kostki ciemnej, żadnego oznaczenia, oczywiście przejebałem przez niego chyba 50km/h, bo jak zdążyłem hamulec wcisnać to już na nim byłem praktycznie.
Wczoraj widziałem, że chyba oznaczali, bo wyjmowali kostki i będą paski na nim robić.
Wczoraj widziałem, że chyba oznaczali, bo wyjmowali kostki i będą paski na nim robić.
U mnie na ul taki powinien byc. Mamy szkole i przedszkola dwa i 3 przejscia dla pieszych a debile robia sobie testy predkosci tu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów