Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedały się boją Zjednoczonej Prawicy... i słusznie!
Zjednoczonej czego? Pis, Po,Sld, Pls i inne te twory to lewaki czystej maści kurwa. Jeśli tego nie dostrzegasz, to jesteś tak samo głupi jak ten czarnuch.
PiS lewacki? Sprawdź z czego gotujesz grzybową bo to nie były kozaki...
To ty nie dostrzegasz że Konfederacja to pachołki Xi Jinpinga i Putina, to ukryte lewaki a lewactwo (także to na zachodzie) pochodzi ze wschodu (z Izraela i Rosji) - sprawdź kto sponsorował i inwigilował* ruchy hippisowskie w czasie wojen w Korei i Wietnamie.
* - tak samo, jak teraz ruchy narodowe w Polsce mają najwięcej ruskich agentów.
@up
PiS lewacki? Sprawdź z czego gotujesz grzybową bo to nie były kozaki...
To ty nie dostrzegasz że Konfederacja to pachołki Xi Jinpinga i Putina, to ukryte lewaki a lewactwo (także to na zachodzie) pochodzi ze wschodu (z Izraela i Rosji) - sprawdź kto sponsorował i inwigilował* ruchy hippisowskie w czasie wojen w Korei i Wietnamie.
* - tak samo, jak teraz ruchy narodowe w Polsce mają najwięcej ruskich agentów.
za dużo Sakiewicza słuchasz, odstaw gazetę polską to zrobi ci sie lepiej
Nie znasz czlowieka a go wyzywasz od cweli, Czyli i ja moge ciebie szmaciarzu zajebany rowniez powyzywać.
Spierdalaj stad pokurczu pisowski.
A cóż tak się uniosłeś? Pędzlujesz gały smotruchom w UK, czy już się tobą nawet tacy brzydzą? Umyj ręce, bo ci się kleją do klawiatury.
I właśnie to jest polski problem: na wybory połowa 20 - 30 latków nie pójdzie, żeby coś zmienić, a będą takie teksty rzucać , co dla tego postokrągłostołowego betonu to tylko woda na młyn.
Byłem na pierwszej turze prezydenckich, na drugą nie było po co iść. Z betonem nie wygrasz wyborami i pamiętaj, że tu swoje skrzypce gra też zagranica, która ma swój interes w betonie. Tutaj pomoże tylko totalne ogarnięcie się bardzo mocno podzielonego społeczeństwa i masowy brak zaufania do organów państwowych i wspólna gra o odzyskanie kontroli nad krajem. Jak jakimś cudem to by się stało to zagranica odpali nam Białoruś 2.
za dużo Sakiewicza słuchasz, odstaw gazetę polską to zrobi ci sie lepiej
Choćbyś i milion razy zaklinał rzeczywistość, to nie zrobisz z PiSu prawicy, proste. A jak lubisz "przejmować/kolonizować" słowa i wymieniać ich znaczenie na takie jakie tobie pasuje, to nie różnisz się niczym od typowego lewaka i tu zataczamy koło. Tfu!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów