📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fado Kurwa!
To nie artysta, to jakiś wieśniak udający artyste, do tego najprawdopodobniej pedał.
Gdyby umiał śpiewać, to prawdopodobnie by go słuchali, a tak...
@PatrolZG & bzik
Ty w ogóle wiesz kto to jest czy masz niedojebanie mózgowe? Buty możesz co najwyżej czyścić temu Panu. Przybliżę ci trochę jego postać, bo oprócz tego co ci w tv mówią, nie masz pojęcia o prawdziwej muzyce. To jest Mike Patton, słynny z zespołu Faith No More. A powiedział tak, bo ktoś z widowni go musiał wkurwić, więc zgasił go wskazując na zamknięcie japy, co za tym idzie i zamknięcie twojej japy.
Ty w ogóle wiesz kto to jest czy masz niedojebanie mózgowe? Buty możesz co najwyżej czyścić temu Panu. Przybliżę ci trochę jego postać, bo oprócz tego co ci w tv mówią, nie masz pojęcia o prawdziwej muzyce. To jest Mike Patton, słynny z zespołu Faith No More. A powiedział tak, bo ktoś z widowni go musiał wkurwić, więc zgasił go wskazując na zamknięcie japy, co za tym idzie i zamknięcie twojej japy.
@pikpok Wow, to Mike Patton, dzięki temu, że śpiewa w Faith No More pikpok i seattle zgodzili by się na rżnięcie w odbyt, w końcu to MIKE PATTON. Mógłby nasrac im na łeb, wszak jest artystą, niebylajakim, gra w Faith No More. Mógłby kazać im pić własny mocz, i by pili, kto by nie pił gdyby Mike Patton mu kazał ? Mike Patton to gwiazda światowego formatu, więc mógłby dymać ich matki, się rozumie, nie jest byle kim, gra w Faith No More. Faith No More to mega zajebista kapela, więc gdyby wszyscy, na czele z Mikem Pattonem spuścili się do kubka, to pipkop by to wypił, wszak to gwiazdy. Mike Patton tak naprawdę mógłby robić co zechce, bo on kurwa mać gra w Faith No More !
Już się zesrałeś? Czy dalej nie wiesz kto to jest Mike Patton?
Ok przesłuchałem tą legendę - Faith No More i teraz już wiem czemu nikt ich nie słucha poza ludźmi którzy chcąc się wyróżnić podają ten niszowy zespół jako coś kultowego. Po prostu ta kapela jest chujowa, znałem jeden kawałek - easy. Flaki z olejem które od razu w radiu przełączam.
@up
Znałeś jeden numer, który i tak jest coverem kapeli Commodores i twierdzisz od razu że jest chujowa? Podtrzymuję moje stwierdzenie, że jesteś niedojebaniem mózgowym.
Znałeś jeden numer, który i tak jest coverem kapeli Commodores i twierdzisz od razu że jest chujowa? Podtrzymuję moje stwierdzenie, że jesteś niedojebaniem mózgowym.
Już się domyślam czego Ty ambitnego słuchasz
Jakbyś się trochę znał, to wiedziałbyś że Easy to cover..
Już się domyślam czego Ty ambitnego słuchasz
Widzę że ostatnio na sadolu sami prawicowcy kryptogeje... Gdzie się jakiś temat nie pojawi to chłopczyki tylko przelewają swoje marzenia senne o ruchaniu w pupsko.
@PatrolZG, FryzjerZG Naprawdę nikogo tu nie interesują wasze gejowskie marzenia. Jak coś to piszcie sobie na prv a nuż któryś zamoczy
@PatrolZG, FryzjerZG Naprawdę nikogo tu nie interesują wasze gejowskie marzenia. Jak coś to piszcie sobie na prv a nuż któryś zamoczy
Ja pierdole pod każdym tematem spiny i bóle dupy weźcie się ogarnijcie
Dobra tam kurwa, po chuj ta spina, jeśli dla kogoś Patton jest chujowy to co z tego? Jebać to, ja chłopa szanuje za Mr Bungle i to co wyprawiał swego czasu z Zornem, a że komuś to nie podchodzi to pierdoli mnie serdecznie, ludzie przejmujący się opinią innych mają chyba za łatwo w życiu że tracą czas na takie spiny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów