No i git. Ludzie potrafią się zjednoczyć przeciwko zakłamanej władzy.. A w Polsce zlinczują, wyzwą od bezmózgów, bo oczekują medalu od komunistycznego rządu..
Witaj płaskoziemcu. Tam, we Włoszech podobno ludzie bardzo chwalą to zachowanie, są dumni i cieszą się. Buhahahhaha.
Witaj płaskoziemcu. Tam, we Włoszech podobno ludzie bardzo chwalą to zachowanie, są dumni i cieszą się. Buhahahhaha.
Czołem, tu w Polsce natomiast każdy już zakażony a 2/3 społeczeństwa wierzy w te sugestie. Poza tym, gdybyś nie zauważył, to od połowy września dobre 95% społeczeństwa nosi te maski a przypadków "zakażeń" dziennie jest ~10 tysięcy.
No i Szumcio z Dudą, zakażeni ale... myślisz, że coś im się stanie? Szumcio ponoć zakażony drugi raz w ciągu kilku dni, a Andrzej twierdzi że czuje się świetnie. Zaczyna coś trybić?
Czołem, tu w Polsce natomiast każdy już zakażony a 2/3 społeczeństwa wierzy w te sugestie. Poza tym, gdybyś nie zauważył, to od połowy września dobre 95% społeczeństwa nosi te maski a przypadków "zakażeń" dziennie jest ~10 tysięcy.
No i Szumcio z Dudą, zakażeni ale... myślisz, że coś im się stanie? Szumcio ponoć zakażony drugi raz w ciągu kilku dni, a Andrzej twierdzi że czuje się świetnie. Zaczyna coś trybić?
Nie wiem co bierzesz, ale odstaw jak masz zamiar pisać komentarze
Europa w końcu sie budzi
Nie budzi, po prostu południe Włoch to jedna wielka patologia. Tam wśród młodych ludzi jedynie co trzeci pracuje... Wysoka przestępczość i wiele afrykańskich gangów. My niestety dopłacamy do tego interesu i nie dziwi mnie to że kraje północy nie chcą tego finansować.
Jeżeli dla Ciebie obudzona Europa wygląda w ten sposób, to przejedź się tam i zobacz na własne oczy co się tam dzieje a pewnie zmienisz zdanie.
Zakażeń jest o wiele więcej niż 10-15 tys. Ludzi jest blisko 39000000. Gdyby tak było to spokojnie przechorowalibyśmy przez 7 lat.
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celuCzołem, tu w Polsce natomiast każdy już zakażony a 2/3 społeczeństwa wierzy w te sugestie. Poza tym, gdybyś nie zauważył, to od połowy września dobre 95% społeczeństwa nosi te maski a przypadków "zakażeń" dziennie jest ~10 tysięcy.
A czy każdy zakażony umiera albo jest w stanie ciężkim?
No i git. Ludzie potrafią się zjednoczyć przeciwko zakłamanej władzy.. A w Polsce zlinczują, wyzwą od bezmózgów, bo oczekują medalu od komunistycznego rządu..
Za komuny donosy się konfidentom i innym tego typu sprzedawczykom (jak widać obecnie) opłaciły - może wzorem starych, młodzi liczą na te same okruchy z pańskiego stołu?
jakim trzeba być imbecylem żeby nie zauważyć że władze wykorzystują covid do wprowadzania praw które bez tej zasłony dymnej by nie przeszły, przepisy wprowadzane na konferencjach prasowych wywalają cały porządek prawny a dokładniej ujmując prawa obywatelskie, mamy stan wyjątkowy od pół roku a dopiero teraz zaczynają pisać ustawę.....działającą wstecz. Gdzie są KODziarze z tabliczkami "konstytucja" - którą teraz wyciera się kible ?
Dotychczas najsensowniejszy komentarz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów