- do koryta dochodzi tusk
- mówi słynne słowa, że jeśli ktokolwiek w jego rządzie będzie chciał podwyższenia podatków to go wypierdoli na zbity pysk
- ... tusk podwyższa vat
- ludzie się wkurwiają, ceny lecą po chuju do góry
- tusk pierdoli, że to tymczasowa podwyżka i po bodajże 2 latach czy tam 3 wróci do normy
- ...
Także tego.
- mówi słynne słowa, że jeśli ktokolwiek w jego rządzie będzie chciał podwyższenia podatków to go wypierdoli na zbity pysk
- ... tusk podwyższa vat
- tusk pierdoli, że to tymczasowa podwyżka i po bodajże 2 latach czy tam 3 wróci do normy
- ...
Także tego.
Ja to nie wiem jak ludzie w ogóle rozróżniają programy PiS i PO przecież je można opisać w skrócie: "byle u koryta"
Ja z tego dobrobytu to już nie wiem na co wydawać....
Na dobrego, a najlepiej nie skorumpowanego psychiatrę
Refundowane przez NFZ by Arłukowicz
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Równie dobrze mogę odbić piłeczkę i chronologicznie przedstawić wydarzenia z przeszłości:
- do koryta dochodzi tusk
- ... tusk podwyższa vat
- ...
Także tego.
Także tego, Tusk nie rządzi od 4 lat, byłoby miło jakby ludzie w końcu skończyli pierdolić na temat tuska i skupili się na tym co odpierdala PiS. Ile razy można tłumaczyć , goebbelsowskie propagandę pisu czy ich politykę socjalną tuskiem. Rzygać się chce.
Odbijam. PO rządziło 8 lat a i tak zawsze zwalali na pis. Nawet w ostatniej kampanii po 8 latach władzy mowili, ze to wina pisu ktory rządził 8 lat temu.
In memory of power and in power of memory-Trinity Shotco do Chin mają trochę racji, bo klasa średnia w tym kraju to około 400 milionów ludzi, którzy chcą jeść mięso, a nie szarańczę i inne gówna jak ich rodzice.
To wpływa znacząco na popyt, a jak im sie coś spierdoli to u nas ceny też rosną. Dlatego widzimy chłopów w mercedesach, bo ceny mleka są wysokie z uwagi na niezaspokojony popyt na mleko w proszku właśnie w Chinach. Do tego dochodza koszty robocizny, bo Polak w pole nie pójdzie, a Ukrainiec chce 20 cebulionów na godzinę Przykłady i powody można mnożyć. Globalizacja i ujemne skutki dobrobytu ale młodzi wykształceni z dużych miast nie ogarniają...
- wszystko co złe na Tuska
- Kopacz chce wpuszczać przypalonych emigranów którzy swoją drogą i tak by tu nie zostali .......
- w tym czasie PIS uruchamia swoje propagandowe narzędzia niczym gebels(celowo z małej) zalewając polski internet filmami o zamachach, terroryzmie i ogromnym
zagrożeniem, jednocześnie TVP pokazuje jak to jest niebezpiecznie na zachodzie a w Polsce jest super bezpiecznie bo nie ma przypalonych
- ludzie czują się zagrożeni co było celem PISu - wtedy PIS ogłasza, że nie wpuści żadnych islamskich emigrantów - gwóźdź do trumny dla PO ludzie przeszczęśliwi
- PIS wchodzi w układ z Rydzykiem i wszystkie mohery po niedzielnej mszy są już z PISem w tym samym czasie kupuje sobie młodych dając im 500zł
- PIS dochodzi do władzy - przejmuje media, sądy, przelewa Rydzykowi pierdyliard baniek za dobrze wykonaną robotę, daje ludziom obiecane 500zł ludzie wiwatują
- w tym czasie po cichu wpuszcza milion zjebanych ukraińców, propaganda nadal trwa - młodzi nie głosują tylko mohery które mają tylko w domu tvp i radio maryja i zawsze będą głosować na PIS,
PIS ma pełną kontrolę,
o jego pracy na plaży, gdyby nie ten jego śmiech to mało zabawne po prawdzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów