Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- do koryta dochodzi tusk
- mówi słynne słowa, że jeśli ktokolwiek w jego rządzie będzie chciał podwyższenia podatków to go wypierdoli na zbity pysk
- ... tusk podwyższa vat
- ludzie się wkurwiają, ceny lecą po chuju do góry
- tusk pierdoli, że to tymczasowa podwyżka i po bodajże 2 latach czy tam 3 wróci do normy
- ...
Także tego.
Równie dobrze mogę odbić piłeczkę i chronologicznie przedstawić wydarzenia z przeszłości:
- mówi słynne słowa, że jeśli ktokolwiek w jego rządzie będzie chciał podwyższenia podatków to go wypierdoli na zbity pysk
- ... tusk podwyższa vat
- tusk pierdoli, że to tymczasowa podwyżka i po bodajże 2 latach czy tam 3 wróci do normy
- ...
Także tego.
Ja to nie wiem jak ludzie w ogóle rozróżniają programy PiS i PO przecież je można opisać w skrócie: "byle u koryta"
Ja z tego dobrobytu to już nie wiem na co wydawać....
Na dobrego, a najlepiej nie skorumpowanego psychiatrę
Refundowane przez NFZ by Arłukowicz
Równie dobrze mogę odbić piłeczkę i chronologicznie przedstawić wydarzenia z przeszłości:
- ... tusk podwyższa vat
- ...
Także tego.
Także tego, Tusk nie rządzi od 4 lat, byłoby miło jakby ludzie w końcu skończyli pierdolić na temat tuska i skupili się na tym co odpierdala PiS. Ile razy można tłumaczyć , goebbelsowskie propagandę pisu czy ich politykę socjalną tuskiem. Rzygać się chce.
Odbijam. PO rządziło 8 lat a i tak zawsze zwalali na pis. Nawet w ostatniej kampanii po 8 latach władzy mowili, ze to wina pisu ktory rządził 8 lat temu.
co do Chin mają trochę racji, bo klasa średnia w tym kraju to około 400 milionów ludzi, którzy chcą jeść mięso, a nie szarańczę i inne gówna jak ich rodzice.
To wpływa znacząco na popyt, a jak im sie coś spierdoli to u nas ceny też rosną. Dlatego widzimy chłopów w mercedesach, bo ceny mleka są wysokie z uwagi na niezaspokojony popyt na mleko w proszku właśnie w Chinach. Do tego dochodza koszty robocizny, bo Polak w pole nie pójdzie, a Ukrainiec chce 20 cebulionów na godzinę Przykłady i powody można mnożyć. Globalizacja i ujemne skutki dobrobytu ale młodzi wykształceni z dużych miast nie ogarniają...
- wszystko co złe na Tuska
- Kopacz chce wpuszczać przypalonych emigranów którzy swoją drogą i tak by tu nie zostali .......
- w tym czasie PIS uruchamia swoje propagandowe narzędzia niczym gebels(celowo z małej) zalewając polski internet filmami o zamachach, terroryzmie i ogromnym
zagrożeniem, jednocześnie TVP pokazuje jak to jest niebezpiecznie na zachodzie a w Polsce jest super bezpiecznie bo nie ma przypalonych
- ludzie czują się zagrożeni co było celem PISu - wtedy PIS ogłasza, że nie wpuści żadnych islamskich emigrantów - gwóźdź do trumny dla PO ludzie przeszczęśliwi
- PIS wchodzi w układ z Rydzykiem i wszystkie mohery po niedzielnej mszy są już z PISem w tym samym czasie kupuje sobie młodych dając im 500zł
- PIS dochodzi do władzy - przejmuje media, sądy, przelewa Rydzykowi pierdyliard baniek za dobrze wykonaną robotę, daje ludziom obiecane 500zł ludzie wiwatują
- w tym czasie po cichu wpuszcza milion zjebanych ukraińców, propaganda nadal trwa - młodzi nie głosują tylko mohery które mają tylko w domu tvp i radio maryja i zawsze będą głosować na PIS,
PIS ma pełną kontrolę,
już wolę Wiadomości i sram na to czy się to komuś podoba czy nie,
choć tak naprawdę informacje czerpię tylko z neta
Obejrzałem chyba pierdyliard przeróbek tego wywiady. Ma ktoś pojęcie o czym był oryginał?
o jego pracy na plaży, gdyby nie ten jego śmiech to mało zabawne po prawdzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów