📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No i chuj bombki strzelił. Samolot doleci cały a kaciapaty zamiast dziewic kozy porucha.
Za biedy jestem żeby się wypowiedzieć o podróżach samolotem...
Cebula jebana. Na bilet stać, na bagaż już nie. Pewnie jeszcze po przylocie zgłosi się po odszkodowanie za uszkodzony bagaż.
psotna_cipka napisał/a:
Cebula jebana. Na bilet stać, na bagaż już nie. Pewnie jeszcze po przylocie zgłosi się po odszkodowanie za uszkodzony bagaż.
przeciez sie zmiescił ty tępa cipo
flodzia ile chcesz kutasów w dupę żeby zniknąć z tego co zostało z tego portalu?
Kaluru11 napisał/a:
Noga też się zmieści do za małego buta cebulo.
Jak się popieści to się zmieści. I nic na siłę, wszystko młotkiem.
Ja pierdole, ludzie dali się zeszmacić, sprowadzić do roli robaka. Płacą bajońskie sumy, żeby na kolanach prosić o pozwolenie na lot, na nie latam nie dlatego że mam zasady, ale dlatego że mnie nie stać
Dlatego ja zawsze zabieram zwykłą, sportową torbę podróżną. Zawsze wszędzie wejdzie i nikt się nie dopierdoli, że niewymiarowa. Raz babeczka na lotnisku miała mniejszą ode mnie, ale z kółeczkami i musiała ją wymienić na mniejszą torbę z WizzAir za 200pln.
Kaluru11 napisał/a:
Tępy to cię zrobił i wyszło jak wyszło. Tak się bagaż zmieścił, że go idiota wyjąć nie może... Może to ty na tym filmie tak błysnąłeś intelektem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów