18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Przedsiębiorczy złodziej
mikolaj211 • 2013-01-04, 20:39
Pewien człowiek zabił staruszkę w celu rabunkowym, miała ona jednak przy sobie tylko złotówkę.

Podczas rozprawy sędzia pyta:
-Zabił pan biedną staruszkę dla złotówki, dlaczego pan to zrobił?
-Tu złotówka, tam złotówka...

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Shinja 2013-01-04, 21:22 7
Dlaczego mikołaj211 wymyślił kawał dla 1 piwka?
- tu jedno piwko, tam drugie
A tak na serio to lekki suchar, ale BongMan się chowa
Zgłoś
Artaanel 2013-01-05, 5:36 2
widac karole w dobrej formie.
Zgłoś
contracts 2013-01-05, 9:40 4
Ahahahahhahahahhaha, ale się uśmiałem hehhehehe, kot mi w przejściu się wypierdolił... a co do kawału to denny.
Zgłoś
tauron 2013-01-05, 10:04
Cytat:

Wystawiono 47 piw(a)
Rockmen, sadystycznie bolesny, Zsan, Shinja, bydgoszcz, shaman01., noe82, matysz, Hantel1, panquax, nurgle, zmyslaw, kainwar88, Cienciw, be4beginning, Aguire, tm-6, gracii, jadwro, mikEWrona, HudyWP, wydrunio, DwayneTheRock, maszaja, MJR1987, wielkiwezyr, konrad6428, Krwawy, jakubek27, alfr3d, grbgrb, Andrea, piter85, elvis02, damien2, Mordercze_suty_dziobaka, F-ICE, oozyxak0o, dzikusek, SirClaus, Areczek, Bartors, Mic3K, Mlooody, Cossmos, fanatyk89, Biellik

Wy tak serio?
Zgłoś
elvis02 2013-01-05, 11:08 1
Up@ Kawał zacny, pasuje na sadola, więc my tak serio.
Zgłoś
Szczypiorek 2013-01-05, 17:28
Patrząc na to jaki to jest suchar oraz fakt że trafiło to na główną mamy obraz jak ten serwis schodzi na psy..

@up
ten kawał jest żałosny, do zacności na pewno mu nie po drodze.

Ręce opadają, tyle lepszych materiałów w sucharach ląduje a na główną takie gówno wpada..
Zgłoś
mikolaj211 2013-01-05, 17:58
Shinja, nie dodawaj mi tak zasług, nie wymyśliłem tego sam, tylko zasłyszałem, sporo lat temu, ostatnio mi się jakoś przypomniał.

Szczypiorek, serwis schodzi na psy mówisz? Temat dostał 200 piw, czyli chyba jednak tym 200 osobom się podoba (no chyba, że 200 lewych kont założyłem, żeby piwo dać), no ale Twoim zdaniem to jest suchar i z tego powodu ma nie trafić na główną? Aha spoko sorry, następnym razem przed dodaniem zapytam Cię na PW, czy to przypadkiem nie suchar, bo znowu przypadkiem na główną trafi i poziom serwisu się obniży.
Zgłoś
Fondlycraft1 2013-01-06, 0:00
Szkoda fraga dla 1gp...
Zgłoś
Szczypiorek 2013-01-06, 18:23
mikolaj211 napisał/a:

Szczypiorek, serwis schodzi na psy mówisz? Temat dostał 200 piw, czyli chyba jednak tym 200 osobom się podoba (no chyba, że 200 lewych kont założyłem, żeby piwo dać), no ale Twoim zdaniem to jest suchar i z tego powodu ma nie trafić na główną? Aha spoko sorry, następnym razem przed dodaniem zapytam Cię na PW, czy to przypadkiem nie suchar, bo znowu przypadkiem na główną trafi i poziom serwisu się obniży.

Nie kłopocz się. Szkoda mi czasu na polemikę z Tobą.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów