📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
tak powinna robić straż itp. i jeszcze źle parkujący powinien za naprawę wozu strażackiego bulić ! np blok ludzie żywcem się palą lub duszą dzieci kobiety starczy a wóz nie wjedzie na osiedle bo cipa stoi byle jak ...
Tu się nie ma co pieścić. To się musi zmieścić!
Jebany kurwa debil... Beton zamiast mozgu... Takich kierowcow to sie powinno exterminowac :o
Są dwie opcje. Albo zakazać parkowania w tamtej uliczce albo zrobić ją jednokierunkową. A najlepiej oba rozwiązania.
Jak się dobrze piesci to się wszytko zmieści.
Ja tylko przypomnę, że jak beton zastygnie w betoniarce, to gruszka jest do wyrzucenia. Kierowca pewnie musiał przejechać, debile zaparkowali jak... debile... no i tak to się skończyło.
Caramon napisał/a:
Ja tylko przypomnę, że jak beton zastygnie w betoniarce, to gruszka jest do wyrzucenia. Kierowca pewnie musiał przejechać, debile zaparkowali jak... debile... no i tak to się skończyło.
i tu bym się z tobą napił
Asuritta napisał/a:
tak powinna robić straż itp. i jeszcze źle parkujący powinien za naprawę wozu strażackiego bulić ! np blok ludzie żywcem się palą lub duszą dzieci kobiety starczy a wóz nie wjedzie na osiedle bo c**a stoi byle jak ...
Niestety prawda jest taka, że kierowca buli za szkody nawet w takiej sytuacji... W końcu mógł poczekać na policję aż odholuje auto i patrzeć jak ładnie budynek się pali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów