📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Wielu czeka na przeszczep ...
Zwłaszcza kierowca -na przeszczep mózgu
Mistrz tak zwanych długich prostych.
@Dick najbardziej mnie rozpierdalają argumenty motocyklistów. Zapierdala taki 150 po mieście, a potem "Kierowco patrz w lusterka". Jak by debile jeździli w miarę zgodnie z przepisami to by nie było tak wielu tragedii, ale nie kupi sobie taki chuj posrany motor za 6000 zł na allegro i zapierdala ile fabryka dała.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
spychać skurwysynów do rowów i tyle... tak ich nienawidzę... niewinni motocyklisci...
Przekręcić manetkę do oporu to nie problem.....ale później to nagle wyjechał mi i nie miałem szans wyhamować bo mi wyjechał osobówką....ale widzę że ma przycisk na kierownicy EMERGENCY czyli jak go wciśnie w nagłej sytuacji to obudzi się w domu w łóżeczku....eh
@up, przezywacie, jak zginie to zginie =D przeciez zna ryzyko takiej jazdy, chyba ... milo sie oglada, piwko !
Christopher Paolini
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów