Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Europy nie tylko Angoli.
To nie jest wina Europy. To wina chłopów, którzy oddali część władzy w ręce bab. Baby mają tak zjebany mózg (stworzony do kochania w przeważającej większości dzieci), że w momencie gdy dostały część władzy, postanowiły zmieniać społeczeństwo. Europa kilka wieków, mieczem wyganiała arabów z półwyspu iberyjskiego. Udało się to bodajże w XV wieku. Teraz nagle mamy być tolerancyjni i zapraszamy ich z otwartymi ramionami. Przyjadą tu, rozmnożą się i nie damy sobie z nimi rady. I ta akcja już trwa, jeszcze chwilę i okaże się że niby świeckie państwo, nie jest już świeckie tylko muzułmańskie. A ja zastanawiam się co przekazać moim dzieciom aby wiedziały gdzie w przyszłości ich dzieci, mają spierdalać z Europy.
To co piszesz jest umiarkowanie nudne. Trochę mi wstyd, ze odpisuje botowi. I trochę zniesmacza mnie moderacja portalu nie banująca botów.
No ale coz, obserwowanie jak zmienia sie poziom i strategia botów może i jest jakąś wartością dodaną w życiu.
hahaha jakim ty musisz byc smutnym petem , ze wlasny ojciec mowi do ciebie "ty jebany tępy bocie" juz tak stary nie ma do ciebie sily ze nazywa cie botem , a ty w przyplywie flustracji otaczającego cie swiata próbujesz sie odegrac nazywając innych botami
A białasy głosują jak im media i celebryci nakażą - jeszcze głupsi. Tamci chociaż wiarą się kierują, a nasi leczą kurwa kompleksy. Nie ma kurwa przyszłości. Miałem jeszcze nadzieję na Le Pen we Francji, że Europa zacznie się budzić... ale nie kurwa, wystarczyło postraszyć "skrajną" prawicą, faszyzmem i Ruskimi i chuj.
We Francji nie tak źle, tylko system mają dziwny i LePen została ograna. Można sprawdzić na Wikipedii i zobaczyć uzyskaną liczbę głosów, kontra uzyskaną liczbę miejsc.
Partia z prawej dostała 10,1 mln głosów i 142 miejsca a partia z lewej 6,7 mln głosów i 159 miejsc. O_o
Pocieszające ? Co pocieszającego jest w tym że na naszych oczach wprowadzany jest nowy ład i porządek świata gdzie nie zostanie na świecie ani jedno Państwo jednokulturowe tylko wszędzie będzie poskłócana wielowyznaniowa wielokulturowa masa łatwa do sterowania.
I bardzo dobrze! Po tysiącleciach odwrócone zostanie przekleństwo Wieży Babel.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów