Ci ludzie nie znają słowa "niemożliwe".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja podziwiam takich ludzi. mimo przeciwności losu spełniają swoje marzenia, realizują pasje. Wiele ludzi całkiem zdrowych nie potrafi, brak im silnej woli i wytrwałości, a ludzie z defektem sprostają takim zadaniom sobie wyznaczonym.
a słowo "niemożliwe" w zdaniu "Niemożliwe, żeby stał na dwóch nogach" znają?
To właśnie Ci ludzie są bohaterami. Pomimo złośliwości losu nadal robią to co kochają. A Tobie nie chce się iść pobiegać...
Piwo dla tych ludzi a nie dla autora.
Piwo dla tych ludzi a nie dla autora.
Dobra dobra, pierdolenie o bohaterach. Taki bohater musi mieć możliwości by łamać bariery, możliwości społeczne i finansowe. A my jesteśmy w polandii więc przestańcie się tak kurwa zachwycać.
Pasuje tutaj komentarz sportowca Oscara Pistoriusa
"Ja nie jestem niepełnosprawny, po prostu nie mam nóg"
"Ja nie jestem niepełnosprawny, po prostu nie mam nóg"
i kogo to obchodzi
NiedźwiedzioGłowy napisał/a:
Dobra dobra, pierdolenie o bohaterach. Taki bohater musi mieć możliwości by łamać bariery, możliwości społeczne i finansowe. A my jesteśmy w polandii więc przestańcie się tak kurwa zachwycać.
Chuja się znasz, bo właśnie nasi Paraolimpijczycy zdobywają więcej medali w mniejszym składzie od naszych olimpijczyków.
-Mamusiu, zdobyłem złoty medal!
- I chuj, i tak nie masz nóg.
- I chuj, i tak nie masz nóg.
Polscy paraolimpijczycy zdobywaja wiecej niz nasza kadra piłkarska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów