Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już się nie mogę doczekać komentarzy.
zjebanych hajlujących raczej tu niewielu, chociaż jak widzę wrzutki o wspaniałym Hitlerze czy peony o niemieckiej armii to mnie chuj strzela. Jak można być obywatelem Polski i mówić pozytywnie o największych katach naszego narodu?
zjebanych hajlujących raczej tu niewielu, chociaż jak widzę wrzutki o wspaniałym Hitlerze czy peony o niemieckiej armii to mnie chuj strzela. Jak można być obywatelem Polski i mówić pozytywnie o największych katach naszego narodu?
Hitler ładnie malował, więc zamknij kurwa pysk sfanatyzowany hejterze.
99% tych kretynów w koszulkach z che nie mają pojęcia nawet kto to był a ich świadomość postaci na koszulce sprowadza się do przeczytania napisu nadrukowanego poniżej.
Z tymi z antify jest podobnie... to by znaczyło... że... jak jesteś debilem to nie ma znaczenia czy lewym czy prawym! Ot co.
Podobnie jak białe i czarne. Niektórym to trudno zrozumieć i żadna siła ich nie przekona, że białe to białe, a czarne to czarne.
Zorganizuj mu zbiórkę na pomnik, jak był taki wielki artysta. Nie zapomnij zbluzgać wszystkich, co z nim walczyli. Jeszcze paru żyje.
Według mnie chujowo - ale jakby to miało uchronić świat przed III rzeszą - to bym mu nawet stypendium zasponsorował
Swoją drogą - widzicie do czego mogą doprowadzić niespełnione ambicje artysty
Dlatego nie hejtujcie, najwyżej powiedzcie że się nie znacie na prawdziwej sztuce
Poza tym ONR od 2003 roku nie pozdrawia tym gestem na demonstracjach, a pismaki jaraja sie zdjeciami z roku 2002 .
Narodowi socjalisci przy hajlowaniu odbijaja reke od piersi, a Polacy tylko podnosza reke do gory, pozdrawiam.
"hajlowanie" bylo w Polsce zanim nawet sie Hitler urodzil, a hajlowal nawet Bejtar (prosze sobie wygooglowac kto to).
Poza tym ONR od 2003 roku nie pozdrawia tym gestem na demonstracjach, a pismaki jaraja sie zdjeciami z roku 2002 .
Narodowi socjalisci przy hajlowaniu odbijaja reke od piersi, a Polacy tylko podnosza reke do gory, pozdrawiam.
Jest dokładnie tak jak napisał I_am_G.
Sam gest unoszonej dłoni jest salutem rzymskim i nie ma nic związanego z nazizmem po prostu jest to kolejna rzecz którą A.H podjebał.
Więc zanim któryś z idiotów znowu zacznie wyśmiewać patriotów niech najpierw się douczy bo poniżacie tylko siebie i i śmiało można wasze IQ porównać to tych co wzorują się na nazistach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów