Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pójdziesz.
To było pytanie czysto retoryczne. Wiadomo że czarna pani sędzia nie miała by litości dla chłopa który się bronił przed stadem małp
a ja dalej angoli nie żałuję, należy im się jak psu buda, za te wszystkie wrzaski jakie to multikultur jest super, wiecie że oni legalnie sprowadzają do siebie rocznie 600 tysięcy spoza UE, LEGALNIE, dają im wizy.... w Polsce też tak będzie, bo sprowadzają jakieś gówno z Kolumbii, Uzbekistanu, Nigerii, itp. w ilościach hurtowych
Bo zachciało im się Brexitu i teraz nie ma kto pracować. Miejscowym robić się nie chce, Europejczycy już się do UK nie garną, a trzeba ich kimś zastąpić, więc rząd ściąga kolorowych.
Najlepsze, że to prawicowcy wybrali Brexit bo nie podobali im się biali imigranci ze wschodniej Europy. No to dostali kolorowych. Czego się spodziewali, debile?
Niech przemyśli to każdy, kto ma problem z Ukraińcami.
Clumsy swan😂 to jesteśmy sąsiadami kolego 😂
O proszę jaki świat mały 😏👍 miałem iść na Small Heath dzisiaj, jednak sobie odpuszcze
Mam nieodparte wrażenie, że są chwilę będziemy świadkami brutalnej eksmisji przybyszów.
Zapewni nam to przy okazji sporo materiałów video.
Optymista widzę...
I chuj, nikt nie wyszedł. Kilka razy byłem w takiej sytuacji, że wychodzę przed lokal, a za mną zamykają się drzwi. Dostawałem wtedy potężny wpierdol. Potem nauczyłem się bić, teraz walczę solo, ale świadomie.
Chuj z takimi kolegami.
Jak się chodzi do gejowskich klubów to tak się to kończy xd
Sami sobie sprowadzili to czarne gówno. Nie jest mi ich w ogóle żal. Ano Francuzów, Szwedów którzy boją się wyjść na ulicę w biały dzień itp. Jebać rządy które na to pozwalaja i całą pierdoloną Unię która tylko dąży żeby to czarne kurestwo rozlało się po wszystkich krajach
Jak się chodzi do gejowskich klubów to tak się to kończy xd
No i kurwa już tam więcej nie pójdę. Chociaż Cactus we Wrocku był całkiem ok.
[ Dodano: 2024-08-06, 16:56 ]
Nie mają gdzie wrócić.
Mam nieodparte wrażenie, że są chwilę będziemy świadkami brutalnej eksmisji przybyszów.
Zapewni nam to przy okazji sporo materiałów video.
Oby, oby....
Ale nie oceniajmy. Może to żydek był...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów