18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pie-sse 2024-08-06, 13:28
Bydlo do spalenia w pizdu
Zgłoś
trebles121 2024-08-06, 13:43
edek_kotek napisał/a:

Pójdziesz.

To było pytanie czysto retoryczne. Wiadomo że czarna pani sędzia nie miała by litości dla chłopa który się bronił przed stadem małp
Zgłoś
pjoterro 2024-08-06, 13:46 2
@Jacek_paw: Eksmitowani zostaną co najwyżej Angole przez przybyszów.
Zgłoś
gdfgdf 2024-08-06, 13:48
dobrze, niech rozpierdolą wszystko tam, frau merkel się brandzluje podobno co dzień pod takie filmiki
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-08-06, 14:09 3
Nome napisał/a:

a ja dalej angoli nie żałuję, należy im się jak psu buda, za te wszystkie wrzaski jakie to multikultur jest super, wiecie że oni legalnie sprowadzają do siebie rocznie 600 tysięcy spoza UE, LEGALNIE, dają im wizy.... w Polsce też tak będzie, bo sprowadzają jakieś gówno z Kolumbii, Uzbekistanu, Nigerii, itp. w ilościach hurtowych

Bo zachciało im się Brexitu i teraz nie ma kto pracować. Miejscowym robić się nie chce, Europejczycy już się do UK nie garną, a trzeba ich kimś zastąpić, więc rząd ściąga kolorowych.

Najlepsze, że to prawicowcy wybrali Brexit bo nie podobali im się biali imigranci ze wschodniej Europy. No to dostali kolorowych. Czego się spodziewali, debile?

Niech przemyśli to każdy, kto ma problem z Ukraińcami.
Zgłoś
Loczyslaw 2024-08-06, 14:14
Hitachi napisał/a:

Clumsy swan😂 to jesteśmy sąsiadami kolego 😂

O proszę jaki świat mały 😏👍 miałem iść na Small Heath dzisiaj, jednak sobie odpuszcze
Zgłoś
jazeck 2024-08-06, 14:25 1
Jacek_paw napisał/a:

Mam nieodparte wrażenie, że są chwilę będziemy świadkami brutalnej eksmisji przybyszów.
Zapewni nam to przy okazji sporo materiałów video.

Optymista widzę...
Zgłoś
smc napisał/a:

I chuj, nikt nie wyszedł. Kilka razy byłem w takiej sytuacji, że wychodzę przed lokal, a za mną zamykają się drzwi. Dostawałem wtedy potężny wpierdol. Potem nauczyłem się bić, teraz walczę solo, ale świadomie.
Chuj z takimi kolegami.

Jak się chodzi do gejowskich klubów to tak się to kończy xd
Zgłoś
pablo11 2024-08-06, 15:13
Jestem za odpaleniem pieców w Oświęcimiu z przyjemnością mogę być palaczem i pozyskiwać ciepło z tego gnoju !!!!
Zgłoś
rybsony 2024-08-06, 15:23 3
Chuj z nimi..
Sami sobie sprowadzili to czarne gówno. Nie jest mi ich w ogóle żal. Ano Francuzów, Szwedów którzy boją się wyjść na ulicę w biały dzień itp. Jebać rządy które na to pozwalaja i całą pierdoloną Unię która tylko dąży żeby to czarne kurestwo rozlało się po wszystkich krajach
Zgłoś
mianas 2024-08-06, 15:48 1
Palestyńskie ścierwo brudne nieroby ..
Zgłoś
smc 2024-08-06, 15:59
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

Jak się chodzi do gejowskich klubów to tak się to kończy xd

No i kurwa już tam więcej nie pójdę. Chociaż Cactus we Wrocku był całkiem ok.
Zgłoś
Antoni79 2024-08-06, 16:55 2
U nas Warszawa też jest niebezpiecznie kolorowa. Dzisiaj w pracy rozmawiałem w sumie z 10 ludźmi, z tego 4 to byli Polacy. Póki jest im dobrze, mają pracę, wtapiają się to jest ok. Przyjdzie kryzys to będziemy mieli też duży problem. Nie oszukujmy się. Polacy dostają lepszą pracę. Gdy gorszej pracy zabraknie dla imigrantów, to zacznie się bunt. Zwłaszcza, że ich planeta wybuchła i nie istnieje- tak jak ojczyzna Alfa, Melmak.

[ Dodano: 2024-08-06, 16:56 ]
Nie mają gdzie wrócić.
Zgłoś
mazga50 2024-08-06, 16:56
Jacek_paw napisał/a:

Mam nieodparte wrażenie, że są chwilę będziemy świadkami brutalnej eksmisji przybyszów.
Zapewni nam to przy okazji sporo materiałów video.

Oby, oby....

Ale nie oceniajmy. Może to żydek był...
Zgłoś
Punisher182 2024-08-06, 17:35
Planeta małp.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem