Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ja dalej angoli nie żałuję, należy im się jak psu buda, za te wszystkie wrzaski jakie to multikultur jest super, wiecie że oni legalnie sprowadzają do siebie rocznie 600 tysięcy spoza UE, LEGALNIE, dają im wizy.... w Polsce też tak będzie, bo sprowadzają jakieś gówno z Kolumbii, Uzbekistanu, Nigerii, itp. w ilościach hurtowych
Zaraz w Polsce Polaków nie będziesz żałował bo w 2025 wchodzi pakt migracyjny i jako jednostka chuja zrobisz
Ale w końcu dojdziemy dupskiem do ściany i albo ty smolucha i ciapatego albo oni ciebie.... I nie masz co liczyć na policję bo ona po prostu nie przyjedzie do kaffira rozumiesz.
To mi powiedz jak szary typ który ma mało kolegów ma tam sobie teraz poradzić nie mając broni nie mają zbytnio kontaktów i tak i tak jesteś już skazany na przegrana. Dla Polski jedyny ratunek to odnowienie granic nie wpuszczanie nikogo spoza pl. Całe murzynostwo cyganstwo i ciapactwo wypierdolić z kraju a bialaski z murzynami wypierdolić do holandii. To chodzi o pokolenia oni i tak więcej rodzą dziexi więc przedzej czy później demokratycznie wyprą kolejne nacje
Zaraz w Polsce Polaków nie będziesz żałował bo w 2025 wchodzi pakt migracyjny i jako jednostka chuja zrobisz
pakt imigracyjny nie ma nic do tego, problemem są legalni, jest ich w sektach tysięcy rocznie w Polsce też niestety, masowa imigracja nie wynika z rzeczywistych potrzeb społecznych, jak nam próbują wmawiać, tylko z zachłanności różnego rodzaju biznesmenów, im ciągle mało, jak jest niższe bezrobocie to nie mogą dawać ludziom głodowych pensji, więc sprowadzają gówna ile się da, przykładem pisdzielec Obajtek nasprowadzał Pakistańców w tysiącach, legalnie!
ten zbiorowy gwałt ostatnio to robota Kolumbijczyków, leganie sprowadzonych do Polski do pracy w magazynie jakiejś sieci sklepów, nie napisali jakiej
pakt imigracyjny nie ma nic do tego, problemem są legalni, jest ich w sektach tysięcy rocznie w Polsce też niestety, masowa imigracja nie wynika z rzeczywistych potrzeb społecznych, jak nam próbują wmawiać, tylko z zachłanności różnego rodzaju biznesmenów, im ciągle mało, jak jest niższe bezrobocie to nie mogą dawać ludziom głodowych pensji, więc sprowadzają gówna ile się da, przykładem pisdzielec Obajtek nasprowadzał Pakistańców w tysiącach, legalnie!
W Polsce jak mu sie uda przeskoczyć przez płot, też staje się legalnym. Uk zeszła na psy przez nich i to samo chcą w PL zrobić. Cóż…. Polaków jeszcze ratuje, nasza mentalność na ulicy. Chociaż tu też w uk na początku się bardzo sadzili i nie udało się tego powstrzymać
[ Dodano 2024-08-06, 11:43 ]
Ale ja mam wrażenie, że to rządy dążą do tego, żeby takie konflikty i chaos był. Żydzi też
Wszystko za późno. Oni powinni z NATO już wyjść bo niewiele sobą reprezentują.
Ja tak tylko się zastanawiam jakbym miał pozwolenie na broń i ich tam wszystkich pokolei wystrzelał czy bym poszedł siedzieć
To zależy, do kogo byś strzelał i po której stronie barykady. Jakbyś był lewakiem lub emigrantem i strzelał do białych, rodowitych mieszkańców, to za pewne wyrok byś dostał w zawieszeniu, a twoich danych by nigdy nie podali publicznie
Jeśli strzelałbyś jako biały, do fekalioskórnych, to na 100% masz dożywocie, zostałbyś faszystą i rasistą Ty i cała twoja rodzina
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów