Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nieodparte wrażenie, że są chwilę będziemy świadkami brutalnej eksmisji przybyszów.
Zapewni nam to przy okazji sporo materiałów video.
Obawiam się że kurwa niestety nie.
[ Dodano: 2024-08-06, 17:50 ]
Bo zachciało im się Brexitu i teraz nie ma kto pracować. Miejscowym robić się nie chce, Europejczycy już się do UK nie garną, a trzeba ich kimś zastąpić, więc rząd ściąga kolorowych.
Najlepsze, że to prawicowcy wybrali Brexit bo nie podobali im się biali imigranci ze wschodniej Europy. No to dostali kolorowych. Czego się spodziewali, debile?
Niech przemyśli to każdy, kto ma problem z Ukraińcami.
Jeszcze Ukraińcy to jest ta sama grupa etniczna więc ja z nimi nie widzę jakiegoś problemu.
No to jednak chyba już czas na dział wojny domowej w Anglii
jakiej wojny domowej ? Raczej powstanie republiki islamskiej Wielkiej Brytani i Irlandi północnej
Mam nadzieję, że szybko i do nas dotrze ta moda i Polacy będą się jeszcze bardziej uśmiechać
No to jednak chyba już czas na dział wojny domowej w Anglii
o wojny religijne jak w sredniowieczu na saracenow
Ja tak tylko się zastanawiam jakbym miał pozwolenie na broń i ich tam wszystkich pokolei wystrzelał czy bym poszedł siedzieć
ja bym strzelał i tak czy siak nie zastanawiał bym się xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów