Dobre chłopaki prowadzą ankietę obchodzą z rdzennymi mieszkańcami oraz prowadzą treściową debatę nad zaistniałą sytuacją społeczną w Wielkiej Brytanii
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nieodparte wrażenie, że są chwilę będziemy świadkami brutalnej eksmisji przybyszów.
Zapewni nam to przy okazji sporo materiałów video.
No to jednak chyba już czas na dział wojny domowej w Anglii
Jacek_paw napisał/a:
Mam nieodparte wrażenie, że są chwilę będziemy świadkami brutalnej eksmisji przybyszów.
To nie bedzie dla angoli już takie proste. Brudasy się tam mocno zadomowiły. Potworzyli własne, hermetyczne enklawy, zgrane społeczności, gangi. Za późno o jakieś 10 lat
No, ale kibicować brytolom należy
I chuj, nikt nie wyszedł. Kilka razy byłem w takiej sytuacji, że wychodzę przed lokal, a za mną zamykają się drzwi. Dostawałem wtedy potężny wpierdol. Potem nauczyłem się bić, teraz walczę solo, ale świadomie.
Chuj z takimi kolegami.
Chuj z takimi kolegami.
Ja tak tylko się zastanawiam jakbym miał pozwolenie na broń i ich tam wszystkich pokolei wystrzelał czy bym poszedł siedzieć
Gdzie ludzi kupa tam i Pudzianowski dupa . Żegnaj Brytanio - stara kurwo ,
trebles121 napisał/a:
Ja tak tylko się zastanawiam jakbym miał pozwolenie na broń i ich tam wszystkich pokolei wystrzelał czy bym poszedł siedzieć
Jak tam turbanowy gliniarz mówi swoim bracia w wierzę że jak mają broń to żeby chować po meczetach bo tam nie będziemy szukać...... No kurwa to nie jest normalne że gliniarz pomaga bandytą i robi partyzanta .... I to nie są zamieszki a wojna.
silwerbalk napisał/a:
Jak tam turbanowy gliniarz mówi swoim bracia w wierzę że jak mają broń to żeby chować po meczetach bo tam nie będziemy szukać...... No kurwa to nie jest normalne że gliniarz pomaga bandytą i robi partyzanta .... I to nie są zamieszki a wojna.
No racja ciapate i murzynostwo free palestina itp mają dużo więcej broni pewnie na ten moment a jednostki które by miały bronić białasów są w 50% allahami albo innymi smuchami więc mają problem w chuj już niedługo i będzie to wszędzie
[ Dodano: 2024-08-06, 11:12 ]
Z resztą kto by ryzykował odjebanie murzyna w zamian za cele gdzie dzielisz ją z innymi murzynami
Dajcie ich więcej, więcej, więcej
A w radio wołają ze w całym internecie szerzą się fake newsy na temat zamieszek wywoływanych przez imigrantów 🤣🤣
trebles121 napisał/a:
Z resztą kto by ryzykował odjebanie murzyna w zamian za cele gdzie dzielisz ją z innymi murzynami
Ale w końcu dojdziemy dupskiem do ściany i albo ty smolucha i ciapatego albo oni ciebie.... I nie masz co liczyć na policję bo ona po prostu nie przyjedzie do kaffira rozumiesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów