Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli to nie jest ustawka, to pierwszy raz widzę kobitę, która w takiej sytuacji nie drze pizdy jak pojebana i nie próbuje za wszelką cenę się czegoś złapać, a wręcz pohukuje jakby się przy tym dobrze bawiła.
A ja myślałem, że to facet, bo nie ma cycków.
Pompowanie balonu gorącym powietrzem wygląda tak:
Trwa kilka minut, nie kilka sekund.
Na filmie widać, że balon już jest napełniony w znacznym stopniu, ale czaszę przytrzymuje na ziemi lina, aby ta leżała poziomo podczas napełniania i nie łopotała taka sflaczała, bo pewnie skończyłoby się to pożarem. Na twoim filmie nie widać, jak podczas napełniania wygląda czubek czaszy i co się z nim dzieje. Może w górach, gdzie potrafi nieźle dmuchnąć wiatrem, tak trzeba robić... Nie wiem. Gdybam tylko, bo się nie znam, ale w kilka sekund to ten balon na 100% się nie napełnił.
Na filmie widać, że balon już jest napełniony w znacznym stopniu, ale czaszę przytrzymuje na ziemi lina, aby ta leżała poziomo podczas napełniania i nie łopotała taka sflaczała, bo pewnie skończyłoby się to pożarem. Na twoim filmie nie widać, jak podczas napełniania wygląda czubek czaszy i co się z nim dzieje. Może w górach, gdzie potrafi nieźle dmuchnąć wiatrem, tak trzeba robić... Nie wiem. Gdybam tylko, bo się nie znam, ale w kilka sekund to ten balon na 100% się nie napełnił.
Ja pierdolę...
Na tym tutaj widać też wygaszone palniki. Coś świta?
A tam, gdzie mocno wieje- nie lata się balonem.
Ustawka?
Jasne że ustawka. Jest w uprzęży, biegnie od niej lina i jest "przyczepiona" jakąś opaseczką do nogi żeby wyglądała na zaplątaną.
Ale, ustawka, nie ustawka, baba ma jaja żeby coś takiego zrobić
I to jest szacuneczek nawet większy, bo mieć świadomość że tak się zaraz stanie i to trzymanie w niepewności jest gorsze niż czekać
Wszędzie AI, wszędzie wirusy, wszędzie szczepionki, wszędzie ruscy agenci... 🤡
No tak. A przecież nie ma możliwości dokonywania takich modyfikacji materiału video.
@: Nic mi nie świta. Jak pisałem, nie znam się na lataniu balonem. Skoro wiesz, co tu zaszło, to po prostu opisz. Przecież ja nie atakuję, tylko jestem ciekaw.
No to nawet film wrzuciłem.
Zaszlo tu AI. Ktoś wygenerował sobie śmieszny filmik, a niektórzy łykają jak murzyn zasiłek czy tam żydek kamienicę.
Miłego dnia życzę.
No widzisz przecież ze sporo komentarzy to ludzie co nie widza tu AI
A co Ty tam widzisz Kolego komputerowo zrobione?
Wszystko jest jak najbardziej legitne, jedyne oszustwo tkwi w tym że lina nie jest złapana za nogę tylko profesjonalnie do uprzęży
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów