Zabawne jest jak te lewackie media milcza na temat pedofili celebrytów. Wiadomo swoich nie ruszą. A jest tego sporo.
Sadowski znany jazzmann, od lat było wiadomo ze rucha małe dzieci, Rodzice podczas jego koncertów wstawali i mówili by odpierdolił sie od ich dzieci. Temat był znany od ponad 20 lat albo i dłużej. Dopiero niedawno jeden dziennikarz odkopał temat i dostał sadowy zakaz pisania o nim na pół roku.
Znany dziennikarz, słynacy z zamiłowania do szybkich samochodów o którym spiewano "Razdko widuje cię z dziewczętami, a widuje cały czas". Niejaki Kuba Powiatowy, uczeszczał do burdeli gdzie zabawiał sie z 14 letnimi chłopcami.
Znany rezyser, tak samo wielbiciel dojrzewających chłopców, ale tych łowił na Dworcu Centralnym.
Sa nadal bezkarni i kryci przez swoje srodowisko. Zupełnie jak klechy.
To mnie rozśmieszyłeś na wieczór. Dawaj adres chociaż jednego takiego burdelu z 14 letnimi chłopcami. Chyba ci się z Tajlandią pomyliło.
tyle w tobie miłości i dobrych myśli,
nie znasz faktow, bo opierasz się na jednym źródle,
a już wydałeś wyrok
kurwa, niezwykle inteligentny z ciebie typo
Tu nie trzeba opierać się na większej ilości źródeł. Stare pokolenie to 80% wredne kurwy, które latami niszczyły kraj i niestety dalej to robią. Obłąkane babcie, które jedynie co widzą to świętego księżulka, bo przecież on nic nie mógł złego zrobić - bo jest księdzem nie ? Młodzież zła. Pis wspaniały bo daje. O ekonomi to świnia w korycie więcej od nich wie a nie ma głosu, więc dlaczego one mają? Do wiary nie mam nic ale tą całą piękną instytucję nazywaną kościołem i moherowe berety to bym wyjebał w pizdu.
o ty jebany antypolski śmieciu obrońco pedofilków. Idź w niedziele do kościółka niech ci czarny wyliże dupę śmieciu.
Zobaczcie jak się pruje jekis zwel na priw. Boisz się odpadzie napisać na głownym?
To mnie rozśmieszyłeś na wieczór. Dawaj adres chociaż jednego takiego burdelu z 14 letnimi chłopcami. Chyba ci się z Tajlandią pomyliło.
Kolejny co się urodził wczoraj, o dziecięcej prostytucji nie słyszaleś?
Zobaczcie jak się pruje jekis zwel na priw. Boisz się odpadzie napisać na głownym?
Kolejny co się urodził wczoraj, o dziecięcej prostytucji nie słyszaleś?
Taaa, urodziłem się wczoraj. Dawaj adresy , albo odszczekaj to swoje pierdolenie.
Taaa, urodziłem się wczoraj. Dawaj adresy , albo odszczekaj to swoje pierdolenie.
Zabawny jesteś, chcesz adresy gdzie odbywa się dziecięca prostytucja? Paradny jesteś. LOL.
O ja pitolę. Ty naprawdę wierzysz w prawo i sprawiedliwość w tym kraju. Brawo. Też wierzę, że te wszystkie rzeczy to tylko za granicą i to po za granicami Unii Europejskiej. u nas już dawno wykorzenili pedofilię, gwałty, stręczycielstwo nieletnich i handel żywym towarem. "Galerianek" też nigdy nie było i nie będzie.
KOŚCIÓŁ TO OSTATNIA OSTOJA PEDOFILII. Masz rację. ELLSWORTH NA PREZYDENTA!
Tu nie trzeba opierać się na większej ilości źródeł. Stare pokolenie to 80% wredne kurwy, które latami niszczyły kraj i niestety dalej to robią. Obłąkane babcie, które jedynie co widzą to świętego księżulka, bo przecież on nic nie mógł złego zrobić - bo jest księdzem nie ? Młodzież zła. Pis wspaniały bo daje. O ekonomi to świnia w korycie więcej od nich wie a nie ma głosu, więc dlaczego one mają? Do wiary nie mam nic ale tą całą piękną instytucję nazywaną kościołem i moherowe berety to bym wyjebał w pizdu.
fajnie napisane, 1,50 zarobione, ale typo, odwal się od mocherowych beretów,
bo moim zdaniem są zajebiste,
naturalna włóczka, często ręczna robota, różne kolory i wzorki, dość ciepłe oraz zgrabne,
zmień okrycie glowy czasem, zamiast nosić caly czas kondoma na glowie, a wtedy zobaczysz różnicę
Zabawne jest jak te lewackie media milcza na temat pedofili celebrytów. Wiadomo swoich nie ruszą. A jest tego sporo.
Sadowski znany jazzmann, od lat było wiadomo ze rucha małe dzieci, Rodzice podczas jego koncertów wstawali i mówili by odpierdolił sie od ich dzieci. Temat był znany od ponad 20 lat albo i dłużej. Dopiero niedawno jeden dziennikarz odkopał temat i dostał sadowy zakaz pisania o nim na pół roku.
Znany dziennikarz, słynacy z zamiłowania do szybkich samochodów o którym spiewano "Razdko widuje cię z dziewczętami, a widuje cały czas". Niejaki Kuba Powiatowy, uczeszczał do burdeli gdzie zabawiał sie z 14 letnimi chłopcami.
Znany rezyser, tak samo wielbiciel dojrzewających chłopców, ale tych łowił na Dworcu Centralnym.
Na chuj mieszasz w to politykę człowieku? Tu nie chodzi o to czy celebryta czy klecha. Pedofilie trzeba zwalczać a to że masz ból dupy o to że dzieje się to w środowisku, które prawdopodobnie lubisz nie ma najmniejszego znaczenia.
Kasta, klika i teorie spiskowe. O ile z Sadowskim rzekomo to prawda, to podaj przykład jakiegoś zgłoszenia molestowania przez pozostałych, których wymieniłeś. Przecież Niezależna itp nie odpuściłyby tematu, a ewentualne ofiary na pewno nie milczałyby. Szczególnie teraz, gdy TVP jest prawdziwie narodowa i wszelkie lewackie wynaturzenia nie są tematem tabu.
Ile tu pisowskich kurwiszonów. Co te obsrane gównem ruskie pomyje robią na sadisticu się pytam
i kto to pisze, niezły cynik z ciebie
(...) Jak te wszystkie stare kurwiszcza zdechną to może wreszcie w Polsce się coś na lepsze ruszy.
hmm.. gdzieś już to słyszałem. @Belweder, czy to ty?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów