18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
"Według Fundacji Pomocy Dzieciom "Maciuś" 800 tysięcy maluchów w Polsce jest niedożywionych. Problem w większym stopniu dotyczy miast, a nie wsi. Pod względem niedożywienia dzieci jesteśmy w Unii na 24. miejscu. Za nami tylko Rumunia i Bułgaria..."

Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i chuj!
Zgłoś
Elbi 2013-03-06, 19:50 3
Skutki trzymania wieprza zbyt długo przy korycie. Naród sam sobie wychował taki chlew, a jego obsada teraz na nas pluje.
Zgłoś
Songo Master 2013-03-06, 19:52
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
ElNino 2013-03-06, 19:56 3
Jego to powinni Ołowiem nakarmić.
Zgłoś
Songo Master 2013-03-06, 19:57 4
człowiek_zły napisał/a:

Zlikwidować cały socjal to głodne dzieci zdechną z głodu i nie będzie więcej głodnych dzieci. Nie wiesz jak wykarmić rodzinę - nie zakładaj jej. A potem gadanie: "Należy mi się bo jestem człowiekiem". Jak jesteś człowiekiem to zarób jak człowiek. I na to stwierdzenie odpowiedź: "Nie ma pracy". Załóż firmę - "Państwo zniszczy mnie podatkami". A podatki idą na jebanych leni, którzy produkują stada jebanych bachorów. Trzeba zlikwidować całkowicie socjal - albo zaczną sami zarabiać, albo zdechną z głodu albo ktoś im pomoże za swoje pieniądze.

Kolejny debil, skończ żywot bo twoje kocopoły można o kat huja rozjebać. Jaki socjal w Polsce nikt nie idzie specjalnie na socjal za te pieniądze można wyżyć nie cały miesiąc i na pewno nie z kilkoma dzieciakami, tymi pieniędzmi można dupę sobie podetrzeć podetrzeć.
Zgłoś
philosophil 2013-03-06, 20:05 1
ci co popierają Szczawiana Niesiołowskiego, albo mają wyprane mózgi albo szczaw zamiast mózgu, podobnie jak Niesiołowski
Zgłoś
bloodwar 2013-03-06, 20:07 2
@Songo - może samo 700 zł zasiłku to nie jest kwota po którą warto się schylac ale wierz mi, są jeszcze inne, dodatkowe świadczenia o których zwykły, średniozarabiający Kowalski nic nie wie np. darmowe mieszkanie socjalne, darmowy opał na zimę (co najlepsze - można bez problemu wyłudzić nawet jeżeli się mieszka w socjalnym bloku z centralnym , darmowe jedzenie i bony żywieniowe itp itd. Jak byłem na praktykach w GOPSie to mieliśmy rodziny, które miesięcznie na tych wszystkich pomocach miały 1500-2000 zł i, jak sami mówili, nie opłacało im się iśc do pracy bo w momencie w którym ktorekolwiek by poszło do pracy mieliby zbyt wysokie dochody i wszystkie bonus szlag by trafil

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
JezusToŻyd 2013-03-06, 20:11 3
@upup: "w polsce nikt nie idzie specjalnie na socjal". No tutaj to kurwa przegiąłeś.

W Polsce 90% idzie specjalnie na socjal. Żeby oprócz roboty na czarno mieć coś gratis od tego "złego państwa". A jak się nie ma kasy to się nie robi jak to określasz "kilku dzieci".

Wolę, żeby nas było to 10 milionów mniej za 50 lat, ale 10 milionów biedaków i nierobów mniej. Może wtedy się Polska podniesie, jak pasożyty wymrą z głodu.

Cytat:

Od: ScrappyCoco Do: JezusToŻyd
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?

Zgłoś
Songo Master 2013-03-06, 20:17 1
bloodwar napisał/a:

@Songo - może samo 700 zł zasiłku to nie jest kwota po którą warto się schylac ale wierz mi, są jeszcze inne, dodatkowe świadczenia o których zwykły, średniozarabiający Kowalski nic nie wie np. darmowe mieszkanie socjalne, darmowy opał na zimę (co najlepsze - można bez problemu wyłudzić nawet jeżeli się mieszka w socjalnym bloku z centralnym , darmowe jedzenie i bony żywieniowe itp itd. Jak byłem na praktykach w GOPSie to mieliśmy rodziny, które miesięcznie na tych wszystkich pomocach miały 1500-2000 zł i, jak sami mówili, nie opłacało im się iśc do pracy bo w momencie w którym ktorekolwiek by poszło do pracy mieliby zbyt wysokie dochody i wszystkie bonus szlag by trafil

Ciekawe jaki procent ludzi z biednych rodzin tak chamsko postępuję? Dopóki nie odejdą kurewskie świnie od koryta dopóty tak będzie. Rząd rucha zwykłego obywatela to zwykły obywatel będzie starał się wyruchać rząd.
Zgłoś
Biker50 2013-03-06, 20:17
Przed chwila w telewizji mówili że badanie przeprowadzono na 800 osobach!!!! Czyli pomnożyli razy 1000 i po sprawie??? Pragnę donieść iż ogladałem to w TVN-ie a jak 3/4 polaków uważa to telewizja masońska i pro POwska itd.. Niestety na TV TRWAM nic nie podawali o tym, zajęci sa tym iż mają zamknąć 120 pedofilów księrzy!! spokojnie wypuszczą ich jak tylko wybiorą Papieża!!
Zgłoś
Songo Master 2013-03-06, 20:24 1
JezusToŻyd napisał/a:

@upup: "w polsce nikt nie idzie specjalnie na socjal". No tutaj to kurwa przegiąłeś.

W Polsce 90% idzie specjalnie na socjal. Żeby oprócz roboty na czarno mieć coś gratis od tego "złego państwa". A jak się nie ma kasy to się nie robi jak to określasz "kilku dzieci".

Wolę, żeby nas było to 10 milionów mniej za 50 lat, ale 10 milionów biedaków i nierobów mniej. Może wtedy się Polska podniesie, jak pasożyty wymrą z głodu.

Jestem ciekawe tego ale zdaję mi się że to nie jest 90 % Wina leży po stronie polityki. Chodzi mi tu o rodzinny, nie o zwykłych meneli czy innych tego typu ludzi którym się na prawdę nie chcę pracować i idą na socjal.
Zgłoś
bloodwar 2013-03-06, 20:42 4
@Songo - my mieliśmy w GOPSie milion przypadków, że ludzie przychodzili i wręcz płakali że nie mają gdzie mieszkać, że syf, malaria, grzyb na scianach, wilgoć, trzypokoleniowa rodzina w jednym nieogrzewanym pokoju etc a jak przyszło co do czego to odrzucali mieszkanie socjalne bo "za daleko będe miał do roboty" (formalnie: bezrobotny pobierający zasiłek) albo "nie ma darmowej cyfry i netu". 3/4 ludzi odwiedzających nasz GOPS to właśnie byly takie cwaniaczki, do ludzi NAPRAWDĘ biednych trzeba było iść w teren bo oni wstydzili się przyjść "na żebry" i woleliby umrzeć z głodu niż prosić o rentę czy dodatek socjalny

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-03-06, 20:42 2
JezusToŻyd napisał/a:

A nie lepiej kurwa zamiast odbierać wszystkim forsy na wąską grupkę której zabrania się pracować "na czarno" bo nie mają oficjalnego wykształcenia i szkoleń, odpierdolić się od ludzi do granic możliwości i pozwolić im żyć po swojemu...?
Aż tak was kurwa boli wolność...?
Zgłoś
m................3 2013-03-06, 20:46
Nie wiem jakim cudem ten głąb jest w sejmie (a no tak, myśmy go wybrali), ale trzeba być skończonym debilem, aby zwalać winę niedożywienia na dzieci niedożywione. No tak, dzieci są zbyt leniwe aby zbierać szczaw i mirabelki. Ale pie*dole, nie będę takie jak te leniuchy, idę do swego sadu nazbierać trochę jabłek i gruszek, w końcu przez cały październik, listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec, kwiecień i połowa maja, tyle tego narosło na tych drzewach ... szkoda żeby to pogniło.
Zgłoś
!Timon 2013-03-06, 20:46
Ja pierdole, niech głodni zjedzą bezdomnych to od razu dwa problemy rozwiążą!

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Songo Master 2013-03-06, 20:46 1
@Hadzi94

Przepraszam poniosło mnie, ale dlaczego tyle milionów Polaków wyjechało z Polski?
Bo nie chcieli być jak ty to piszesz bezrobotnymi i mieć swój honor i nie siedzieć na socjalu. Ja siebie nie wyobrażam, siedzącego w domu i pobierającego pomoc pieniężną. Ponieważ mam ręce jestem młody i chce pracować, a pracuję w Holandii bo miałem okazję wyjechać. Chciałbym siedzieć u siebie w miesicie z rodzinną, przyjaciółmi z znajomymi. Ale nie ma pracy w mieście jak jest to za śmieszne pieniądze a weź tu kredyt i do osranej śmierci go spłacaj lub wynajmij coś. To jedyna na co będziesz miał to na te wynajęte mieszkanie , opłaty, jedzenie i może 100 zł zostanie na cały miesiąc i co za to kupisz ? Dlatego większąść ludzi w takiej sytuacji chleje lub ćpa bo nie mają co robić nawet nie stać ich na wakacje, to się relaksują przy używkach. w Urzędach i u Polityków milionowe premie sobie rozdają !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów