Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i chuj!Zlikwidować cały socjal to głodne dzieci zdechną z głodu i nie będzie więcej głodnych dzieci. Nie wiesz jak wykarmić rodzinę - nie zakładaj jej. A potem gadanie: "Należy mi się bo jestem człowiekiem". Jak jesteś człowiekiem to zarób jak człowiek. I na to stwierdzenie odpowiedź: "Nie ma pracy". Załóż firmę - "Państwo zniszczy mnie podatkami". A podatki idą na jebanych leni, którzy produkują stada jebanych bachorów. Trzeba zlikwidować całkowicie socjal - albo zaczną sami zarabiać, albo zdechną z głodu albo ktoś im pomoże za swoje pieniądze.
Kolejny debil, skończ żywot bo twoje kocopoły można o kat huja rozjebać. Jaki socjal w Polsce nikt nie idzie specjalnie na socjal za te pieniądze można wyżyć nie cały miesiąc i na pewno nie z kilkoma dzieciakami, tymi pieniędzmi można dupę sobie podetrzeć podetrzeć.
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzW Polsce 90% idzie specjalnie na socjal. Żeby oprócz roboty na czarno mieć coś gratis od tego "złego państwa". A jak się nie ma kasy to się nie robi jak to określasz "kilku dzieci".
Wolę, żeby nas było to 10 milionów mniej za 50 lat, ale 10 milionów biedaków i nierobów mniej. Może wtedy się Polska podniesie, jak pasożyty wymrą z głodu.
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
@Songo - może samo 700 zł zasiłku to nie jest kwota po którą warto się schylac ale wierz mi, są jeszcze inne, dodatkowe świadczenia o których zwykły, średniozarabiający Kowalski nic nie wie np. darmowe mieszkanie socjalne, darmowy opał na zimę (co najlepsze - można bez problemu wyłudzić nawet jeżeli się mieszka w socjalnym bloku z centralnym , darmowe jedzenie i bony żywieniowe itp itd. Jak byłem na praktykach w GOPSie to mieliśmy rodziny, które miesięcznie na tych wszystkich pomocach miały 1500-2000 zł i, jak sami mówili, nie opłacało im się iśc do pracy bo w momencie w którym ktorekolwiek by poszło do pracy mieliby zbyt wysokie dochody i wszystkie bonus szlag by trafil
Ciekawe jaki procent ludzi z biednych rodzin tak chamsko postępuję? Dopóki nie odejdą kurewskie świnie od koryta dopóty tak będzie. Rząd rucha zwykłego obywatela to zwykły obywatel będzie starał się wyruchać rząd.
@upup: "w polsce nikt nie idzie specjalnie na socjal". No tutaj to kurwa przegiąłeś.
W Polsce 90% idzie specjalnie na socjal. Żeby oprócz roboty na czarno mieć coś gratis od tego "złego państwa". A jak się nie ma kasy to się nie robi jak to określasz "kilku dzieci".
Wolę, żeby nas było to 10 milionów mniej za 50 lat, ale 10 milionów biedaków i nierobów mniej. Może wtedy się Polska podniesie, jak pasożyty wymrą z głodu.
Jestem ciekawe tego ale zdaję mi się że to nie jest 90 % Wina leży po stronie polityki. Chodzi mi tu o rodzinny, nie o zwykłych meneli czy innych tego typu ludzi którym się na prawdę nie chcę pracować i idą na socjal.
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzW Polsce 90% idzie specjalnie na socjal. Żeby oprócz roboty na czarno mieć coś gratis od tego "złego państwa". A jak się nie ma kasy to się nie robi jak to określasz "kilku dzieci".
A nie lepiej kurwa zamiast odbierać wszystkim forsy na wąską grupkę której zabrania się pracować "na czarno" bo nie mają oficjalnego wykształcenia i szkoleń, odpierdolić się od ludzi do granic możliwości i pozwolić im żyć po swojemu...?
Aż tak was kurwa boli wolność...?
Bo nie chcieli być jak ty to piszesz bezrobotnymi i mieć swój honor i nie siedzieć na socjalu. Ja siebie nie wyobrażam, siedzącego w domu i pobierającego pomoc pieniężną. Ponieważ mam ręce jestem młody i chce pracować, a pracuję w Holandii bo miałem okazję wyjechać. Chciałbym siedzieć u siebie w miesicie z rodzinną, przyjaciółmi z znajomymi. Ale nie ma pracy w mieście jak jest to za śmieszne pieniądze a weź tu kredyt i do osranej śmierci go spłacaj lub wynajmij coś. To jedyna na co będziesz miał to na te wynajęte mieszkanie , opłaty, jedzenie i może 100 zł zostanie na cały miesiąc i co za to kupisz ? Dlatego większąść ludzi w takiej sytuacji chleje lub ćpa bo nie mają co robić nawet nie stać ich na wakacje, to się relaksują przy używkach. w Urzędach i u Polityków milionowe premie sobie rozdają !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów