📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Potem jeszcze weź mi minetke chlapnij powie
Oglądam film i dochodzę do wniosku, że nawet świnie (te zwierzęta) mają większą kulturę niż to to...
Świnie są ogólnie bardzo inteligentnymi zwierzętami. W swoich małych zagrodach wybierają sobie jeden z kątów (tak, zagrody zazwyczaj są prostokątne) i swoje potrzeby załatwiają właśnie tam. i to wszystkie. Ale wiadomo, gówno lubi się rozlewać wszędzie, dlatego też przechodzi na pozostałe powierzchnie. Dlatego jest brudno
Świnie są ogólnie bardzo inteligentnymi zwierzętami. W swoich małych zagrodach wybierają sobie jeden z kątów (tak, zagrody zazwyczaj są prostokątne) i swoje potrzeby załatwiają właśnie tam. i to wszystkie. Ale wiadomo, gówno lubi się rozlewać wszędzie, dlatego też przechodzi na pozostałe powierzchnie. Dlatego jest brudno
Opuścić statek! mamy przeciek.
-Ernest Hemingway
O co ten cyrk, no fakt, w gaciach, ale facet wyjmuje pindla i też leje ... kurwa, co miałą do butelki lać? A że ktoś nagrywał no ja pierdole
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
wy jebane lemingi wyszla przed chwila z wody i jej cieknie woda, film uciety w odpowiednich momentach zeby wygladalo ze szczy, wezcie do chuja uzywajcie mozgu
To ostatnie zachowane nagranie z motorówki tego producenta z Warszawy.
Tak było, nie zmyślam.
Tak było, nie zmyślam.
cucho napisał/a:
Oglądam film i dochodzę do wniosku, że nawet świnie (te zwierzęta) mają większą kulturę niż to to...
widzę że osoba nigdy nie miała kontaktu ze świniami i powtarza bełkot.
świnia świnie potrafi zamęczyć i zjeść już nie wspominając o maciorach z prosiakami które albo przygniatają albo po prostu zjadają swoje małe. także jest wiele zwierząt mądrzejszych które spychają z tego miana głupie świnie z bełkotu wegetarian
Kto z nas nigdy nie szczał do wody albo nie srał ?
Przecież to norma nad naszymi Polskimi plażami
Przecież to norma nad naszymi Polskimi plażami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów