18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
S................z 2020-08-05, 14:29
Widać ze ostro wkurwił na koniec Janusza elektryka z ta torbą na ramieniu.
Zgłoś
Pralpunkt 2020-08-05, 14:54 1
Zasady BHP... Jakie kurwa zasady, zero zabezpieczeń wszystko na sobie leży...
Zgłoś
thcfull 2020-08-05, 17:16 2
e tam poskładają go ,ale bym miał bekę jak by po tym jak zdjęli to szpule z niego następna by jeb*a mu na nogi
Zgłoś
sir_Alex 2020-08-05, 18:21
ciekawe czy flaki dupą mu wyszły
Zgłoś
Hugo324 2020-08-05, 18:22 1
Dostał tylko płaskostopia.
Zgłoś
Tobiahus96 2020-08-05, 19:10
A ja tak z ciekawości : Co to się tam na niego wyjebło ?
Zgłoś
4man 2020-08-05, 19:15 2
Tobiahus96 napisał/a:

A ja tak z ciekawości : Co to się tam na niego wyjebło ?

zwoje blachy walcowanej potrafia od chuja wazyc czasami na ciezarowce sa tylko 2 sztuki
Zgłoś
servus124 2020-08-05, 19:17 9
W pracy tez takie rolki metalowe do 4-5 ton mamy i laduje sie je za pomoca dzwigu na presy, 2 albo 3 lata temu tez spadla na kolesia, przezyl, ale kaleka do konca zycia

Panie, jakie zasady BHP, Przeciez stoi wszystko cacy
Zgłoś
orzech1991 2020-08-05, 19:27 10
4man napisał/a:

zwoje blachy walcowanej potrafia od chuja wazyc czasami na ciezarowce sa tylko 2 sztuki

od chuja to chyba dużo
Zgłoś
waloos 2020-08-05, 19:34 5
Tym podniesieniem chyba zrobili mu jeszcze większą krzywdę.
Z tego co pamiętam, to tak jak nie wyciąga się niczego z rany, tak nie powinno się podnosić takich rzeczy o ile nie utrudniają oddychania.
Jak tylko to podniesli to krwotok wewnętrzny siknął pełną parą.

Ale mogę się mylić, dobrze by było o wypowiedź fachowca z ratownictwa medycznego.
Zgłoś
orzech1991 2020-08-05, 19:48 37
waloos napisał/a:

Tym podniesieniem chyba zrobili mu jeszcze większą krzywdę.
Z tego co pamiętam, to tak jak nie wyciąga się niczego z rany, tak nie powinno się podnosić takich rzeczy o ile nie utrudniają oddychania.
Jak tylko to podniesli to krwotok wewnętrzny siknął pełną parą.
Ale mogę się mylić, dobrze by było o wypowiedź fachowca z ratownictwa medycznego.

nom, jak coś takiego przygniecie to trzeba typa tak zostawić aż wyzdrowieje. Logiczne
Zgłoś
4man 2020-08-05, 20:25 1
orzech1991 napisał/a:

od chuja to chyba dużo

zgadza sie kolego 4-5 ton to srednia waga ale sa i po 10 ton
Zgłoś
zom551 2020-08-05, 20:34 1
Heh pokazuje na koniec że tylko dupa go boli
Zgłoś
pochminick 2020-08-05, 21:17
zom551 napisał/a:

Heh pokazuje na koniec że tylko dupa go boli

Że będzie miał zatwardzenie przez jakiś czas.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem