📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Przeżył, pewnie przekaże swój zjebany materiał genetyczny dalej i będzie co oglądać przez następne lata
Łódź o tej masie i prędkości powinna ściąć bal tej wielkości niczym wykałaczkę...
Nie bójmy się tego słowa - to był zamach
Nie bójmy się tego słowa - to był zamach
@Fiksat.
Masz rację. Ja bym powiedział więcej - ten bal tam sam nie wyrósł.
Masz rację. Ja bym powiedział więcej - ten bal tam sam nie wyrósł.
Kolejny argument za tym, że należy wyciąć wszystkie drzewa na poboczach!
Najpiękniejsze parkowanie motorówką jakie w swym życiu widziałem. Majstersztyk.
Nie wiem co wy chcecie od czlowieka, zatrzymal sie ? no zatrzymal. Lodz zacumowana przy palu - no za cumowana, a ze troche podrapal ,no coz jak to mawiaja janusze - panie lekka obcierka na parkingu byla, gdzie on tam malowany . tyle co troche lakier odswiezony bo troche odpryskow od kamieni bylo. Niemiec plakal jak sprzedawal, jeszcze na lawecie musialem go kijem wyganiac tak sie zasiedzial i nei chcial wylazic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów