Tak jak w temacie Pod koniec oddaje się w ręce policji niczym idący na śmierć Al Pacino w Donnie Brasco
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ojj dupa peknie w pierdlu, ale jak sie bierze za dwunastke to zasluzona kara
dobrze chujowi!koledzy z celi powinni mu dupe przetrzepac!!!!
No to będzie miał jazdę w pierdlu.
Ale patrząc na dzisiejsze dziewczyny na ulicy trudno odróżnić 14 latke od 20 latki.
Dyskotekowe lachociągi w każdym wieku.
Ale patrząc na dzisiejsze dziewczyny na ulicy trudno odróżnić 14 latke od 20 latki.
Dyskotekowe lachociągi w każdym wieku.
hmm ale on nic w sumie nie zrobił, rozmowa to nie sex ani nie jest to czynność ani akt seksualny
Wolę tą amatorską, rosyjską wersje programu
Gość wydaje się spoko, głupio żeby odpowiadał za pedofilię, jak właściwie nic nie zrobił, mogli poczekać, aż zacznie się dobierać do niej... Nawet prawdziwych zdjęć penisa nie wysłał i to dziewczyna go prowokowała jak jej napisał, że nie chce z nią gadać i nie proponował jej seksu
Ja pierdole...
Wydaje się spoko? Dla Ciebie w ogóle rozmowa z nastolaką przez internet i wysylanie jej fiutow jest ok?
Ja pierdole...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów