Trzech nożowników. Koleś zmarł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
🔥
Pijany Ukrainiec
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Taaa, i zaraz wpierdoli się tutaj Mularz i rozjebie nas wszystkich swoistą, inteligentną gadką ...
Ludzie, kara smierci to malo. powinno sie takich ludzi wysylac do obozow pracy(ala oswiecim/syberie) i tam by srali w gacie(jesli by mieli czym) z bólu, strachu
takich kolesi to sie do Berezy Kartuskiej powinno wysylac, jak przeciwnikow politycznych za Pilsudskiego ; ) posiedzieliby pare lat, to by sie potem w roslinki zmienili ;D
Wszystko przez to, że w Anglii mają jednoosobowe cele.
Jakby przyszło mu siedzieć u nas z kilkoma napalonymi popaprańami inaczej by się zachowywali.
Jakby przyszło mu siedzieć u nas z kilkoma napalonymi popaprańami inaczej by się zachowywali.
FryzjerZG napisał/a:
kara smierci ? bezprawie ? alez ludzie, przeciez jestesmy dziecmi bozymi ! Trzeba im przebaczyc, milowac ich jeszcze bardziej.
To jest kurwa wlasnie nasz problem...
Brednie piszesz. Prawo karne jest zbyt liberalne i to się zmienia jeszcze na gorsze. Liberalizm jest wynikiem "postępu" tak samo jak ateizm. Zatem przytaczanie w formie sarkazmu doktryn religijnych jest bez sensu.
Koli_fanklub napisał/a:
Brednie piszesz. Prawo karne jest zbyt liberalne i to się zmienia jeszcze na gorsze. Liberalizm jest wynikiem "postępu" tak samo jak ateizm. Zatem przytaczanie w formie sarkazmu doktryn religijnych jest bez sensu.
Moze mi powiesz, ze kosciol jest najwiekszym zwolennikiem kary smierci ? A moze w kosciele surowo sie karze pedofilow ? Stary nie wmawiaj mi ze kosciol sprzyja zaostrzeniu prawa... zreszta nie bede z katolikiem dyskutowal, kazdy wie, ze to jak dyskusja z hipopotamem.
dyskusja rozgorzala na dobre nawet chce cie czytac dluzsze wypowiedzi ale zgadzam sie kary powinny byc naprawde ostre cos na zasadzie wywolania strachu i przemyslenia tego co robisz...a sorry nie wyjezdzajcie mi tu z religia..bo co Ci ona da jak beda Cie z nozem gonic albo Twoja kobiete gwalcic?? wiezienia sa zbyt delikatne trzeba odsiedziec za kare a nie na zasadzie posiedze wyjde , a przed kazda rozprawa nalezy sie solidny wpierdol
na tortury szmaty
tak dla informacji. dwóch dostaje po 5 lat za ciężkie uszkodzenie ciała, a jeden 15 lat za morderstwo. po prostu kpina!
Takich ludzi powinni izolowac od ,,normalnych'' i pakowac z podobnymi do siebie
nie czytałem wszystkich postów, być może taki już się pojawił.
ja ze swojej strony chciałem napisać, że dla mnie kara śmierci to zbyt łagodny wyrok, tak samo jak zwykłe więzienie. bo co im po więzieniu jak sobie posiedzą, żryć dostaną a i jeszcze do sądu się zgłoszą że mają za mało miejsca w celi i dostaną odszkodowanie, po czym wyjdą tacy sami jak byli, albo gorsi. kara śmierci to też gówniane rozwiązanie bo co zginie i do widzenia. my może i będziemy mieli chwilową satysfakcję ale świata to nie zmieni. moim skromnym zdaniem lepsze były by kary gdzie dostawali by porządnie w kość, tak żeby bali się cokolwiek zrobić - tak aby bali się więzienia. bo dla takich typów to tam pikuś, posiedzi wyjdzie i dalej to samo. na czas pobytu w więzieniu, zabierać i prawa człowieka (oczywiście zależnie od czynu), poniżać, skazywać na darmową pracę. wtedy może by się bali. coś w stylu ucinania rąk za kradzieże, tylko w innym wykonaniu, bez utraty kończyn bo się jeszcze upomni o odszkodowanie. trochę dupnie to napisałem ale mam nadzieję że zrozumiecie ogólny przekaz.
ja ze swojej strony chciałem napisać, że dla mnie kara śmierci to zbyt łagodny wyrok, tak samo jak zwykłe więzienie. bo co im po więzieniu jak sobie posiedzą, żryć dostaną a i jeszcze do sądu się zgłoszą że mają za mało miejsca w celi i dostaną odszkodowanie, po czym wyjdą tacy sami jak byli, albo gorsi. kara śmierci to też gówniane rozwiązanie bo co zginie i do widzenia. my może i będziemy mieli chwilową satysfakcję ale świata to nie zmieni. moim skromnym zdaniem lepsze były by kary gdzie dostawali by porządnie w kość, tak żeby bali się cokolwiek zrobić - tak aby bali się więzienia. bo dla takich typów to tam pikuś, posiedzi wyjdzie i dalej to samo. na czas pobytu w więzieniu, zabierać i prawa człowieka (oczywiście zależnie od czynu), poniżać, skazywać na darmową pracę. wtedy może by się bali. coś w stylu ucinania rąk za kradzieże, tylko w innym wykonaniu, bez utraty kończyn bo się jeszcze upomni o odszkodowanie. trochę dupnie to napisałem ale mam nadzieję że zrozumiecie ogólny przekaz.
Howell, więzienie to świetne miejsce dla nich, wystarczy że współwięźniowie zajmą się takimi typkami
@howell
Tak jak powiedzialem, do Berezy Kartuskiej. Polecam chociazby:
pl.wikipedia.org/wiki/Miejsce_Odosobnienia_w_Berezie_Kartuskiej
Poczytajcie sobie jakie tam rozrywki mieli. To jest wiezienie, a nie to co mamy teraz.
Tak jak powiedzialem, do Berezy Kartuskiej. Polecam chociazby:
pl.wikipedia.org/wiki/Miejsce_Odosobnienia_w_Berezie_Kartuskiej
Poczytajcie sobie jakie tam rozrywki mieli. To jest wiezienie, a nie to co mamy teraz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów