Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pracując fizycznie zawsze staram się unikać dźwigania czy szarpania się z ciężkimi rzeczami, współpracując z innymi, samemu pierdole narażać się na kontuzje, lub problemy w przyszłości, ja rozumiem ćwiczyć, biegać, pływać czy cokolwiek, ale szarpać się z ciężarami ponad swoje możliwości, gdzie góra raz czy dwa mu się uda to dźwignąć a nie wiadomo jakie to będzie miało później następstwa dla stawów, kręgosłupa czy mięśni.
Jak widzisz ty siedzisz przed telefonem i chuja z własnym życiem robisz. Wykonuje ćwiczenie prawidlowo, nie kaleczy się przy tym A jedynie wzmacnia mięśnie,żeby nie być życiową pizda na zakręcie.
Jak widzisz ty siedzisz przed telefonem i chuja z własnym życiem robisz. Wykonuje ćwiczenie prawidlowo, nie kaleczy się przy tym A jedynie wzmacnia mięśnie,żeby nie być życiową pizda na zakręcie.
Po czym wnosisz internetowy detektywie?
Wykonuje ćwiczenie prawidlowo, nie kaleczy się przy tym A jedynie wzmacnia mięśnie,żeby nie być życiową pizda na zakręcie.
Na starość będzie kaleką. Człowiek nie jest przystosowany do dźwigania.
Po to wprowadzono przepisy bhp z normami ciężarów.
żeby nie być życiową pizda na zakręcie.
Dla mnie Ci którzy "pompują się" na siłowni, dalej są pizdami, tylko jeszcze większego gabarytu...
Na siłce wyćwiczysz jedynie siłę statyczną, a nie dynamiczną, a co za tym idzie, przykład pierwszy z brzegu...
sadistic.pl/dyskusja-z-ochrona-vt504560.htm
Pływanie (przede wszystkim), bieganie po wąwozach w lasach, górach, napierdalanie kajakiem po potokach, ogólnie kalistenika...
To daje przewagę nad rzeczonymi pizdami, nie ważne po ilu cyklach by nie byli...
Na starość będzie kaleką. Człowiek nie jest przystosowany do dźwigania.
Po to wprowadzono przepisy bhp z normami ciężarów.
Ja bym powiedział wręcz odwrotnie, ludzkie ciało jest przystosowane do dźwigania, a brak ruchu i ćwiczeń pod obciążeniem upośledza je. Nie bądź ignorantem, doucz się, a nie pierdoły i mity powielasz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów