📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
cipa która ciągnie taki ciężar z kręgosłupa najlepsza czekam na relację z dyskopatii i wózka inwalidzkiego
de_sade napisał/a:
Wypowiem się jako ekspert: czegoś zabrakło
Mety, wina, teścia, omki bez tego rosną kruche ziomki
Zapomniał że trzeba oddychać
A ja myślałem,że zrobi kupę w majty (chuj wie być może zrobił).Jebaniec chciał się popisać przy dupeczce to się kurwa popisał hehe
Na bacie jest 130kg. Jak na front-squat to dość dużo. Akurat tu gościa nie ciężar zmógł tylko odciął go zbyt ciasno zapięty pas. Co do laski - jest bardzo silna ale w tym wypadku zajebanie z kota tego ciężaru raczej nic by jej nie zrobiło bo był zamocowany o ziemię z drugiej strony więc nie było ruchu przód-tył co jest gorsze dla pleców niż takie przeniesienie w bok.
krzychuzfirmy napisał/a:
Na bacie jest 130kg. Jak na front-squat to dość dużo. Akurat tu gościa nie ciężar zmógł tylko odciął go zbyt ciasno zapięty pas. Co do laski - jest bardzo silna ale w tym wypadku zajebanie z kota tego ciężaru raczej nic by jej nie zrobiło bo był zamocowany o ziemię z drugiej strony więc nie było ruchu przód-tył co jest gorsze dla pleców niż takie przeniesienie w bok.
Przecież to są te gumowane talerze dla fitkrosowców , czy dla kogo tam, maks 10 kg jeden ? Wiec masz pewnie 100 kg razem z gryfem. Co i wciąż wydaje się dużo patrząc jak to dzwignęła
Facet dźwiga około 130kg- 140( niebieskie po 20,4, zielony 11,3, czarny między 4,5 a 6,8 ). Laska początkowo nie jest w stanie nawet tego ulżyć. Ostatecznie podnosi na wysokość 40 cm jakieś 55kg na 5 sekund.
opossun napisał/a:
cipa która ciągnie taki ciężar z kręgosłupa najlepsza czekam na relację z dyskopatii i wózka inwalidzkiego
Tak kurwa od jednego podciągnięcia od razu jej kręgosłup w kosmos wyjebie . To też takie powielanie bajek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów