ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie woodstock nasz rodakowy festiwal ,i tak wyjątkowy i ważny bo to nie jest coś co tam sobie że możesz wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest muzyka .
Daj już spokój trollu.
Swoją drogą. Myślałem że to bydło wstanie z tej czarnej linii błota (może torfu) którą widać na 3/4 wysokości filmu.
Przez cały pobyt nikt mi nic nie ukradł, nikt mi mordy nie obił, kobiety nie zgwałcił. Za to częstowali piwem, żarciem, można było się przysiąść do jakiejś grupki i pogadać.
No ale dalej piszcie że to spęd brudasów, metali i chuj wie czego jeszcze. Przecież w Internecie każdy może być ekspertem...
I OK. Każdy spędza czas jak chce.
Ale kurwa, dajcie spokój z pisaniem, że Woodstock to nie wiadomo jakie wydarzenie. Przecież w dowolnym miejscu można zrobić taki sam spęd, gdzie będzie się można nachlać, naćpać i poruchać. Zwołać parę kapeli, zapewnić miejsce na weekend, poszukać sponsora i już. Ludzie sami się znajdą.
Tak właśnie wyobrażam sobie ludzi na przystanku brudstock
pojedź tam bo masz słabą wyobraźnię, nikt Cię tam nie pobije.
Kurwa sracie się o ten woodstock jakby tam matki wam obrażali. Jesteście po prostu zjebani. Przeszkadza wam piłka nożna, MMA, ASG, WWE, a kurwa co będę wymieniał bo wszystko wam przeszkadza, wszystko to pedalstwo i chuj żadnego argumentu dlaczego tak jest. Najlepiej jakby siedział na dupie przed kompem i nic nie robił, wtedy użytkownik sadistica jest zadowolony.
hehe, no
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów