18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dvpper22 2022-03-22, 9:23 16
Tak widzę użytkowników sadistica którzy wrzucają tutaj takie rzeczy…
Zgłoś
eenocosTy 2022-03-22, 9:28
Dvpper22 napisał/a:

Tak widzę użytkowników sadistica którzy wrzucają tutaj takie rzeczy…

Oh really? Zapewne masz takiego małego grubego bękarta i nie możesz się z tym pogodzić. Obrońca ucisnionych się znalazł xD jebac cioty życiowe.
Zgłoś
Dvpper22 2022-03-22, 9:32 23
eenocosTy napisał/a:

Oh really? Zapewne masz takiego małego grubego bękarta i nie możesz się z tym pogodzić. Obrońca ucisnionych się znalazł xD jebac cioty życiowe.

Nie wiem czy zrozumiałeś. Mi chodzi o to, ze takie materiały to nie na sadistic.. pamietam jak 5 lat temu tutaj było fajnie i przejrzyście.. wchodziłeś oglądać sadystyczne rzeczy a nie coś takiego jak wyżej…
Zgłoś
eenocosTy 2022-03-22, 9:38
Dvpper22 napisał/a:

Nie wiem czy zrozumiałeś. Mi chodzi o to, ze takie materiały to nie na sadistic.. pamietam jak 5 lat temu tutaj było fajnie i przejrzyście.. wchodziłeś oglądać sadystyczne rzeczy a nie coś takiego jak wyżej…

No cóż, nawet największy zwyrol ma ochotę czasami się zaśmiać. Choćby szyderczo. A wy dalej ryjcie se łeb jacy to wy jesteście głodni krwi i śmierci. XD co drugi sadol to zakolak po 30, bez perspektyw. Powiedzcie mi, jak można tak sobie życie spierdolic?
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2022-03-22, 10:27 3
eenocosTy napisał/a:

XD co drugi sadol to zakolak po 30, bez perspektyw. Powiedzcie mi, jak można tak sobie życie sp***olic?

Oglądanie sadola to dla ciebie definicja spierdolenia sobie życia ? Ciekawe.

Zresztą sam to robisz, a więc...

Nie mierz wszystkich swoja miarką dwudziestoletni zakolaku

Zgłoś
Tobiahus96 2022-03-22, 10:31 9
eenocosTy napisał/a:

No cóż, nawet największy zwyrol ma ochotę czasami się zaśmiać. Choćby szyderczo. A wy dalej ryjcie se łeb jacy to wy jesteście głodni krwi i śmierci. XD co drugi sadol to zakolak po 30, bez perspektyw. Powiedzcie mi, jak można tak sobie życie spierdolic?

Większy mam szacunek do zakolaka po 30 niż do nastolatka który chce się pośmiać na sadisticu. Chcesz się śmiać to idź na kwejka czy inne gówno, proste jak jebanie.
Zgłoś
eenocosTy 2022-03-22, 11:17 2
Oj zakomopleksione zjeby... sadistic jest tylko odskocznia, zwykła zjebana strona internetowa. Pochodze i wychowałem się z miejsca w którym wy bylibyście jebani.. pokazcie mordki, fb, numery telefonów. Chętnie z wami porozmawiam samce alfa. Owszem, mam 27 lat i udowodnij mi swoją pracą, życiem, osiągnięciami, że jesteście lepsi choćby w małym stopniu ode mnie. Smutne cwele bez życia. waszych dup pekania trzask, słuchać w sasiedniej galaktyce. Uderz w stół, a cioty się odezwa. XD

Tobiahus96 napisał/a:

Większy mam szacunek do zakolaka po 30 niż do nastolatka który chce się pośmiać na sadisticu. Chcesz się śmiać to idź na kwejka czy inne gówno, proste jak jebanie.

Wyżej dupy nie podskoczasz przegrywie. Bawi mnie ten zjebany świat i nic z tym nie zrobisz. Czarni i ciaparuchy to zwierzęta, żółci nie odstają im na krok. Bawi mnie różnica kultur, sadzenie, że to niema znaczenia. Bawi mnie wasza nie znajomość faktów, wieczna walka z rzeczywistością. Wieczna próba udowodnienia swojej wartości na tym zjebanym portalu. XD uuuuuuuu przegrywy. Tacy zli, tacy nie znaczący nic. XD

Zaczęło robić sie tu poprawnie politycznie. Filmy o poparciu jednej z dwóch płci, bo więcej ich niema - są kasowane. Bardzo ciekawy, jakoś tam zmontowany filmik przegrywa z psem który łowi pilke z basenu. XD tego śmiecie ludzkie tutaj już nie dostrzegacie?
Zgłoś
Admirał 2022-03-22, 12:16 12
eenocosTy napisał/a:

Oj zakomopleksione zjeby... sadistic jest tylko odskocznia, zwykła zj***na strona internetowa. Pochodze i wychowałem się z miejsca w którym wy bylibyście j***ni.. pokazcie mordki, fb, numery telefonów. Chętnie z wami porozmawiam samce alfa. Owszem, mam 27 lat i udowodnij mi swoją pracą, życiem, osiągnięciami, że jesteście lepsi choćby w małym stopniu ode mnie. Smutne cwe*e bez życia. waszych dup pekania trzask, słuchać w sasiedniej galaktyce. Uderz w stół, a cioty się odezwa. XD
Wyżej dupy nie podskoczasz przegrywie. Bawi mnie ten zj***ny świat i nic z tym nie zrobisz. Czarni i ciaparuchy to zwierzęta, żółci nie odstają im na krok. Bawi mnie różnica kultur, sadzenie, że to niema znaczenia. Bawi mnie wasza nie znajomość faktów, wieczna walka z rzeczywistością. Wieczna próba udowodnienia swojej wartości na tym zj***nym portalu. XD uuuuuuuu przegrywy. Tacy zli, tacy nie znaczący nic. XD
Zaczęło robić sie tu poprawnie politycznie. Filmy o poparciu jednej z dwóch płci, bo więcej ich niema - są kasowane. Bardzo ciekawy, jakoś tam zmontowany filmik przegrywa z psem który łowi pilke z basenu. XD tego śmiecie ludzkie tutaj już nie dostrzegacie?

Ale... Przecież sam tymi swoimi wypocinami strzelasz sobie w stopy. Kto normalny, kto jest w życiu kimś, kto osiągnął sukces troluje w internecie i obraża ludzi na stronach jak ta xd
Zgłoś
Tobiahus96 2022-03-22, 13:24 6
eenocosTy napisał/a:

Oj zakomopleksione zjeby... sadistic jest tylko odskocznia, zwykła zjebana strona internetowa. Pochodze i wychowałem się z miejsca w którym wy bylibyście jebani.. pokazcie mordki, fb, numery telefonów. Chętnie z wami porozmawiam samce alfa. Owszem, mam 27 lat i udowodnij mi swoją pracą, życiem, osiągnięciami, że jesteście lepsi choćby w małym stopniu ode mnie. Smutne cwele bez życia. waszych dup pekania trzask, słuchać w sasiedniej galaktyce. Uderz w stół, a cioty się odezwa. XD
Wyżej dupy nie podskoczasz przegrywie. Bawi mnie ten zjebany świat i nic z tym nie zrobisz. Czarni i ciaparuchy to zwierzęta, żółci nie odstają im na krok. Bawi mnie różnica kultur, sadzenie, że to niema znaczenia. Bawi mnie wasza nie znajomość faktów, wieczna walka z rzeczywistością. Wieczna próba udowodnienia swojej wartości na tym zjebanym portalu. XD uuuuuuuu przegrywy. Tacy zli, tacy nie znaczący nic. XD

Z tego co piszesz można wywnioskować tylko tyle że jesteś jakiś niedojebany na umyśle albo wujas Ci do wanny wchodził. Jedynie Ty masz ból sraki i wysrywasz tu swoje żale, które każdy ma w głebokim poważaniu. Weź sobie zwal w skarpete i skończ gwiazdorzyć.
Zgłoś
dogip 2022-03-22, 15:44
Admirał napisał/a:

Ale... Przecież sam tymi swoimi wypocinami strzelasz sobie w stopy. Kto normalny, kto jest w życiu kimś, kto osiągnął sukces troluje w internecie i obraża ludzi na stronach jak ta xd

Zgłoś
ZaSwojePiję 2022-03-22, 20:26
Gruba kaleka, a ta baba jeszcze pierdoli o karierze sportowej jakby to byl super sprawny dzieciak.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem