Chociaż gowniaków łamiących sobie nos przez swoje spierdolenie, nigdy mało.
Chociaż gowniaków łamiących sobie nos przez swoje spierdolenie, nigdy mało.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak widzę użytkowników sadistica którzy wrzucają tutaj takie rzeczy…
Oh really? Zapewne masz takiego małego grubego bękarta i nie możesz się z tym pogodzić. Obrońca ucisnionych się znalazł xD jebac cioty życiowe.
Oh really? Zapewne masz takiego małego grubego bękarta i nie możesz się z tym pogodzić. Obrońca ucisnionych się znalazł xD jebac cioty życiowe.
Nie wiem czy zrozumiałeś. Mi chodzi o to, ze takie materiały to nie na sadistic.. pamietam jak 5 lat temu tutaj było fajnie i przejrzyście.. wchodziłeś oglądać sadystyczne rzeczy a nie coś takiego jak wyżej…
Nie wiem czy zrozumiałeś. Mi chodzi o to, ze takie materiały to nie na sadistic.. pamietam jak 5 lat temu tutaj było fajnie i przejrzyście.. wchodziłeś oglądać sadystyczne rzeczy a nie coś takiego jak wyżej…
No cóż, nawet największy zwyrol ma ochotę czasami się zaśmiać. Choćby szyderczo. A wy dalej ryjcie se łeb jacy to wy jesteście głodni krwi i śmierci. XD co drugi sadol to zakolak po 30, bez perspektyw. Powiedzcie mi, jak można tak sobie życie spierdolic?
XD co drugi sadol to zakolak po 30, bez perspektyw. Powiedzcie mi, jak można tak sobie życie sp***olic?
Oglądanie sadola to dla ciebie definicja spierdolenia sobie życia ? Ciekawe.
Zresztą sam to robisz, a więc...
Nie mierz wszystkich swoja miarką dwudziestoletni zakolaku
No cóż, nawet największy zwyrol ma ochotę czasami się zaśmiać. Choćby szyderczo. A wy dalej ryjcie se łeb jacy to wy jesteście głodni krwi i śmierci. XD co drugi sadol to zakolak po 30, bez perspektyw. Powiedzcie mi, jak można tak sobie życie spierdolic?
Większy mam szacunek do zakolaka po 30 niż do nastolatka który chce się pośmiać na sadisticu. Chcesz się śmiać to idź na kwejka czy inne gówno, proste jak jebanie.
Większy mam szacunek do zakolaka po 30 niż do nastolatka który chce się pośmiać na sadisticu. Chcesz się śmiać to idź na kwejka czy inne gówno, proste jak jebanie.
Wyżej dupy nie podskoczasz przegrywie. Bawi mnie ten zjebany świat i nic z tym nie zrobisz. Czarni i ciaparuchy to zwierzęta, żółci nie odstają im na krok. Bawi mnie różnica kultur, sadzenie, że to niema znaczenia. Bawi mnie wasza nie znajomość faktów, wieczna walka z rzeczywistością. Wieczna próba udowodnienia swojej wartości na tym zjebanym portalu. XD uuuuuuuu przegrywy. Tacy zli, tacy nie znaczący nic. XD
Zaczęło robić sie tu poprawnie politycznie. Filmy o poparciu jednej z dwóch płci, bo więcej ich niema - są kasowane. Bardzo ciekawy, jakoś tam zmontowany filmik przegrywa z psem który łowi pilke z basenu. XD tego śmiecie ludzkie tutaj już nie dostrzegacie?
Oj zakomopleksione zjeby... sadistic jest tylko odskocznia, zwykła zj***na strona internetowa. Pochodze i wychowałem się z miejsca w którym wy bylibyście j***ni.. pokazcie mordki, fb, numery telefonów. Chętnie z wami porozmawiam samce alfa. Owszem, mam 27 lat i udowodnij mi swoją pracą, życiem, osiągnięciami, że jesteście lepsi choćby w małym stopniu ode mnie. Smutne cwe*e bez życia. waszych dup pekania trzask, słuchać w sasiedniej galaktyce. Uderz w stół, a cioty się odezwa. XD
Wyżej dupy nie podskoczasz przegrywie. Bawi mnie ten zj***ny świat i nic z tym nie zrobisz. Czarni i ciaparuchy to zwierzęta, żółci nie odstają im na krok. Bawi mnie różnica kultur, sadzenie, że to niema znaczenia. Bawi mnie wasza nie znajomość faktów, wieczna walka z rzeczywistością. Wieczna próba udowodnienia swojej wartości na tym zj***nym portalu. XD uuuuuuuu przegrywy. Tacy zli, tacy nie znaczący nic. XD
Zaczęło robić sie tu poprawnie politycznie. Filmy o poparciu jednej z dwóch płci, bo więcej ich niema - są kasowane. Bardzo ciekawy, jakoś tam zmontowany filmik przegrywa z psem który łowi pilke z basenu. XD tego śmiecie ludzkie tutaj już nie dostrzegacie?
Ale... Przecież sam tymi swoimi wypocinami strzelasz sobie w stopy. Kto normalny, kto jest w życiu kimś, kto osiągnął sukces troluje w internecie i obraża ludzi na stronach jak ta xd
Oj zakomopleksione zjeby... sadistic jest tylko odskocznia, zwykła zjebana strona internetowa. Pochodze i wychowałem się z miejsca w którym wy bylibyście jebani.. pokazcie mordki, fb, numery telefonów. Chętnie z wami porozmawiam samce alfa. Owszem, mam 27 lat i udowodnij mi swoją pracą, życiem, osiągnięciami, że jesteście lepsi choćby w małym stopniu ode mnie. Smutne cwele bez życia. waszych dup pekania trzask, słuchać w sasiedniej galaktyce. Uderz w stół, a cioty się odezwa. XD
Wyżej dupy nie podskoczasz przegrywie. Bawi mnie ten zjebany świat i nic z tym nie zrobisz. Czarni i ciaparuchy to zwierzęta, żółci nie odstają im na krok. Bawi mnie różnica kultur, sadzenie, że to niema znaczenia. Bawi mnie wasza nie znajomość faktów, wieczna walka z rzeczywistością. Wieczna próba udowodnienia swojej wartości na tym zjebanym portalu. XD uuuuuuuu przegrywy. Tacy zli, tacy nie znaczący nic. XD
Z tego co piszesz można wywnioskować tylko tyle że jesteś jakiś niedojebany na umyśle albo wujas Ci do wanny wchodził. Jedynie Ty masz ból sraki i wysrywasz tu swoje żale, które każdy ma w głebokim poważaniu. Weź sobie zwal w skarpete i skończ gwiazdorzyć.
Ale... Przecież sam tymi swoimi wypocinami strzelasz sobie w stopy. Kto normalny, kto jest w życiu kimś, kto osiągnął sukces troluje w internecie i obraża ludzi na stronach jak ta xd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów