18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
golden8426 2013-02-08, 23:57
moze nasze pra pra pra wnuki sie doczekaja

TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA
Zgłoś
SkipiBoom 2013-02-09, 0:18 47
w polsce to zanim by te torowisko do końca położyli to juz by rozkradli początek ;P
Zgłoś
kupan 2013-02-09, 0:31 3
toć to nie pociąg ani cyganów sprzedających perfumy czy też ubrania, 0 napierdolonych gości no i nie ma charakterystycznego stukotu kół przy 40km/h - fejk
Zgłoś
animalus 2013-02-09, 0:51 3
wkurwia mnie tym machaniem pojeb
Zgłoś
Marcin90r 2013-02-09, 1:31 5
za to nasz kolej ma klimat nie to co mają te kitajce
Zgłoś
Quaras 2013-02-09, 2:07
On nie macha to jest 60 razy przyśpieszone jak pokazuje prędkość spójrz na godzinę
Zgłoś
YoogiGoogi 2013-02-09, 2:08 4
miałem nadzieję, że przy 200 km/h się zatrzyma, ale jednak nie... Polsce będzie potrzeba milenium na takie osiągi

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
Menangroth 2013-02-09, 9:42 10
Taaa, klimat to ma, ostatnio jechałem 8 godzin z Bydgoszczy do Katowic w tym klimaterium jebanym, głośnym i gównianym. Zaraz pewnie będą komentarze, że Polak wiecznie narzeka, a dlaczego tak jest ? BO MA KURWA NA CO NARZEKAĆ !
Zgłoś
R................s 2013-02-09, 9:56
w Polsce nigdy tak nie będzie bo nasi politycy wszystko rozkradną zanim dostaniemy hajs z UE.. Oni jeszcze nie wiedzieli czy dostaniemy ten hajs na szczycie a już go podzielili między siebie.
Zgłoś
Vendal 2013-02-09, 10:53 37
W Polsce już jest teleportacja. Po prostu bierzesz jakieś 0,35 czystej (ilość zależna od masy osoby ubiegającej się o teleportację), chlejesz na raz, czekasz troche i budzisz się w wyznaczonym miejscu. Narazie to prototyp bo nie zawsze trafiasz gdzie chcesz.

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to pojebane...
Zgłoś
ZoolPl 2013-02-09, 11:04
Może za 100 lat u nas też tak będzie (w co wątpię).
Zgłoś
kudi88 2013-02-09, 11:13 4
niech pierwszo Polacy zbudują 2300km takich torów potem pogadamy..

youtube.com/kudiofficial
mixcloud.com/djkudi
Zgłoś
ParabolaZła 2013-02-09, 11:17
To nagranie japońskiego pociągu.
Byłem w Chinach, tam pociągi osiągają około 240-310km/h, ale to i tak nadal kwalifikuje je do tego, że dobrze zapierdalają.
Zgłoś
michlen 2013-02-09, 11:17
A gdzie podziwianie krajobrazu ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów