18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Już nigdy więcej problemu pustego magazynka

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
mygyry 2019-02-04, 11:34 14
Przyda się im, biorąc pod uwagę analfabetyzm to założę się, że z liczeniem też krucho
Zgłoś
LuzaQ 2019-02-04, 11:34 4
smart guns.. ja pierdole.. niedlugo bron bedzie miala gps. czytnik na odcisk palca i licznik i le i gdzie wystrzelano amunicju pozniej beda wbudowa selifie cam i bedzie mozna sobie jebnac pozegnalnego selfiaka. mdli mnie,
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-02-04, 11:54 10
@up, "Łoooo! Kurła! Jakże to? z rurki kulka wypada? niedługo to z dupy gównem będziemy strzelać albo z napleta, łuk najlepszy a jak nie łukiem to toporem rąbiesz"- Cieszko, późnośredniowieczny wojak o broni palnej.
Zgłoś
camson 2019-02-04, 11:59 8
Wszystko spoko tylko ciekawe ile wstrząsów od wystrzałów wytrzyma ta elektronika.
Zgłoś
jbone 2019-02-04, 12:05
krasnal_hałabała napisał/a:

@up, "Łoooo! Kurła! Jakże to? z rurki kulka wypada? niedługo to z dupy gównem będziemy strzelać albo z napleta, łuk najlepszy a jak nie łukiem to toporem rąbiesz"- Cieszko, późnośredniowieczny wojak o broni palnej.

fajnych masz kurwa idoli.
Zgłoś
WIEWIORa 2019-02-04, 12:29 5
Wypas, taki bajer.

oko cieszy i pożyteczne
z licznikiem strzałów na smartfona z powiadomieniem o przeglądzie u rusznikarza
Zgłoś
A................r 2019-02-04, 15:54
wow technologia rodem z startrek kurwa serio
Zgłoś
Rejti 2019-02-04, 15:55
Jak pistolet jest w systemie blowback, a na taki wygląda, to przy dobrym pierdolnięciu powrotnym lufy uszkodzi ekran. Głupi i drogi gadżecik dla gówniarzy z bogatymi tatusiami.

A tak na serio, to przypomina mi to broń z pewnej starej już gierki wyprodukowanej przez TechLand- Chrome. Zamiast niewygodnego interfejsu ilość amunicji była podświetlona na małym wyświetlaczu z tyłu broni. Ah kurła kiedyś to się grało, 15 lat już chyba minęło od premiery tej gierki
Zgłoś
a................h 2019-02-04, 15:55 1
Mają już fpsy na ulicach, więc jest zapotrzebowanie na przenośne HUD
Zgłoś
Gymnorhinus 2019-02-04, 16:02 16
Kurwa jaki wysyp welurów

Każdy mądrzejszy od tego co to projektował, a pewnie uszczelki w kranie nie potrafią wymienić

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
Cryo 2019-02-04, 16:33 43
Gymnorhinus, Witaj na Sadisticu. Tu każdy gimbus jest weteranem wojny w Wietnamie i specjalistą od wszystkiego. "Ile czasu to wytrzyma? Pęknie od wstrząsów".
Tak kurwa, bo firmy zbrojeniowe czerpią wiedzę z call of duty.
Zgłoś
MadDave 2019-02-04, 16:59 13
Katie napisał/a:

Jak pistolet jest w systemie blowback, a na taki wygląda, to przy dobrym pierdolnięciu powrotnym lufy uszkodzi ekran. Głupi i drogi gadżecik dla gówniarzy z bogatymi tatusiami.
A tak na serio,

Nie wiem czy wiesz, być może nie. Ale skonstruowali ten gadżet ludzie którzy swojej wiedzy o broni nie wynieśli z gier czy asg tylko z życia... być może są inżynierami którzy przewidzieli te przeciążenia, nie wiem. Nie znam się bo nie jestem rusznikarzem czy inżynierem zbrojeniowym. Ale na czystą logikę projektując coś takiego pierwsze pytanie jakie pada to - jak poradzić sobie ze wstrząsami. I myślę że ten problem rozwiązano jako pierwszy.
Ale co ja tam wiem.

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
Yamare 2019-02-04, 17:21 4
do tego "StatTrack" by się jeszcze przydał
Zgłoś
Shephards 2019-02-04, 17:59 1
Katie napisał/a:

Ale ty głupi jesteś. Widziałeś jakiś pistolet półautomatyczny (z filmu chyba Glock17) lub automatyczny (w przypadku bliźniaka z filmu Glock18) żeby działał bez systemu blowback? Chyba tylko w sklepie z zabawkami.
Chryste panie co za dzban.
W ogóle co za kurwa logika, gdzie ma ci ta lufa przypierdolić w ekran skoro jest ona nieruchoma, a jedyny ruch zamka nie jest na tyle silny żeby rozjebać urządzenie przystosowane do montażu na broni.
Jebnij się capie jeden nim zaczniesz pierdolić głupoty w temacie, w którym nie masz żadnego pojęcia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów