📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Korcipała napisał/a:
murzyn, murzynowi murzynem
Pięciu murzynów i jeden nigger
Dobra 6... bo jeden sie pod parasolem skitrał..
No co ja poradzę że go nie zauważyłem na początku z asfaltem się zlał xD
O nie jeszcze jednego nie zauważyłem co leży na ziemi..
Kurwa bez kitu powinien być nakaz noszenia białych koszulek, a w nocy jeszcze podszywane czymś odblaskowym.
Podobny odgłos wydawał pies który przyszedł w kawalerkę do mojej suczki jednak nie mógł sforsować ogrodzenia....
. Jednak wiosna idzię pełną parą u niektórych gatunków zwierząt zaczynają się walki o prym w stadzie , na załączonym filmiku dorodny samiec negroida pokazał młokosowi miejsce w szeregu ...
. Jednak wiosna idzię pełną parą u niektórych gatunków zwierząt zaczynają się walki o prym w stadzie , na załączonym filmiku dorodny samiec negroida pokazał młokosowi miejsce w szeregu ...
Jak długo trzeba lać czarnego żeby wybielał ?
edek_kotek napisał/a:
Jak długo trzeba lać czarnego żeby wybielał ?
Aż przestanie oddychać, wtedy po około 20 latach wybieleje.
Hmm, mam mieszane emocje. Zapewne słuszny wpierdol, w przypadku asfaltu niemal zawsze jest słuszny, te promile błędu jedynie potwierdzają regułę. Jednak jak widzę takiego policaja czy innego przedstawiciela grupy władzy który pastwi się nad "obywatelem" bo ma "prawo po swojej stronie" i jest cwany bo w grupie + pewnie uzbrojony... To jednak jest jakiś wewnętrzny opór.
Zaznaczam, to tylko luźna myśl.
A dindu może pomyśli zanim znów coś odwali.
Chociaż patrząc jak negroidy zwykły skakać z nożem przeciw kilku uzbrojonym policajom, albo szarpać się z klamką w gaciach kiedy 5 chłopa stoi z wycelowaną weń bronią długą to jednak nie wróżę tej rasie przyszłości.
Zaznaczam, to tylko luźna myśl.
A dindu może pomyśli zanim znów coś odwali.
Chociaż patrząc jak negroidy zwykły skakać z nożem przeciw kilku uzbrojonym policajom, albo szarpać się z klamką w gaciach kiedy 5 chłopa stoi z wycelowaną weń bronią długą to jednak nie wróżę tej rasie przyszłości.
Pałowanie takim badylkiem to się nie liczy. To już milicja tymi swoimi białymi lolami potrafiła człowieka porządniej wygumkować.
Cyt klasyka: - Polityka mnie nie interesuje!
- Nie szkodzi bo to polityka interesuje się tobą.
smc napisał/a:
Nie głosowałes na naszą partię?
Teraz partia Ci pokaże!
Cyt klasyka: - Polityka mnie nie interesuje!
- Nie szkodzi bo to polityka interesuje się tobą.
Czym oni go okładają, bambusowym kijkiem? deski im się skończyły??
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów