tak to właśnie wygląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A wszyscy gonią za starym dobrym blaszakiem. <----Konsolowców zapraszam do hejtu.
Ja kurwa rozumiem, że rynek chce zdobyć casuali, ale kurwa niech nie zapominają, że ta kultura grania istnieje dzięki graczom i to dla nich powinna być projektowana konsola, a nie dla zjebów, którzy chuja o tej kulturze wiedzą ;/
OO zaczyna się spina i ból dupy A ja się wypowiem na temat gifu. Śmieszny w chuj, ja tam się uśmiałem
Wszystko chuj.
-Na cześć użytkowników binga
Poza tym na chuj się jarać czymś, czego jeszcze nie ma? Jak już się jarać, to GTA 5 ^^
Poza tym na chuj się jarać czymś, czego jeszcze nie ma? Jak już się jarać, to GTA 5 ^^
W piździe mam te konsole, ale beka mocna. PS zawsze zapowiada coś przejebanego a chuja jest.
W piździe mam te konsole, ale beka mocna. PS zawsze zapowiada coś przejebanego a chuja jest.
A ja miałem ps2, xa360, a teraz latam na ps3 i szczerze mówiąc każda konsola dała mi mnóstwo fazki.
A ścieranie się że x lepszy bo ma kinecta a plej zjebany bo ma małego pada ...po co to ?
A ścieranie się że x lepszy bo ma kinecta a plej zjebany bo ma małego pada ...po co to ?
co to jest k***** ps4? to konsola?To pierdołka nie konsola !!!
Xbox wymiata
Xbox wymiata
Bo liczy się kasa, mamona, kasa, pieniądz, waluta, kasa, hajs, kasa i monety. Wysrane mają na wymagających choć troszeczkę czegoś lepszego graczy. Można zrobić hujową grę, i tak się sprzeda w preorderze, lemingi wezmą z połykiem nawet DLC 20$ sztuka. I potem narzekają, że słabe gry robią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów