Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gosciu idż to na mojej dzielni powiedz ,czyli jak ktoś okradnie złodzieja to złodziej może to zgłosić ty kali pojmować co mówić?
Nie no nie moge usiedziec cicho jak takiego debila czytam.
Wiec zwróce sie do ciebie bezposrednio przez sadola.
Pustaku yebany
Jestes umysłowo uposledzony ty i ta wypocina którą napisales. Obys ty i twoja dzielnia nie rozmnażała sie bo kurwa twoje pirdolone myslenie zbiera mnie na rzygi. Jak slysze takie cos to kurwa placze i rzygam. Pomyśl debilu pierdolony że gdyby mi zajebali fure za 50 tys lub w tym wyzej filmie najebał zanizone faktury( pewnie nawet nie wiesz co to faktura i dlaczego niektórzy probują je zaniżac) to tez bym zglosil to na policje i bym w pizdzie mial chlopakow z dzielni bo oni tez pewnie do niczego nie doszli poza rozprowadzaniem 2g paczek z fetą zmieszaną z tynkiem. Pozdr dla twoich ułomnych chlopaczków z osiedla.
P.S konfident jakiejś instytucji, np. policji, to ktoś, kto — zwykle za pieniądze lub dla jakichś innych korzyści — przekazuje pracownikom tej instytucji informacje o osobach ze swojego otoczenia bez wiedzy tych osób; używane z silnym zabarwieniem negatywnym
Nie no nie moge usiedziec cicho jak takiego debila czytam.
Wiec zwróce sie do ciebie bezposrednio przez sadola.
Pustaku yebany
Jestes umysłowo uposledzony ty i ta wypocina którą napisales. Obys ty i twoja dzielnia nie rozmnażała sie bo kurwa twoje pirdolone myslenie zbiera mnie na rzygi. Jak slysze takie cos to kurwa placze i rzygam. Pomyśl debilu pierdolony że gdyby mi zajebali fure za 50 tys lub w tym wyzej filmie najebał zanizone faktury( pewnie nawet nie wiesz co to faktura i dlaczego niektórzy probują je zaniżac) to tez bym zglosil to na policje i bym w pizdzie mial chlopakow z dzielni bo oni tez pewnie do niczego nie doszli poza rozprowadzaniem 2g paczek z fetą zmieszaną z tynkiem. Pozdr dla twoich ułomnych chlopaczków z osiedla.
P.S konfident jakiejś instytucji, np. policji, to ktoś, kto — zwykle za pieniądze lub dla jakichś innych korzyści — przekazuje pracownikom tej instytucji informacje o osobach ze swojego otoczenia bez wiedzy tych osób; używane z silnym zabarwieniem negatywnym
Zdrowia życzę.
Ty też za wiele z mysleniem nie miałeś wspolnego
jaki twoj znak zodiakalny?pewnie baran
ty gangsterze idz na policje bo wybije ci zeby, to bedzie ok? to ty masz braki w pojmowaniu\ synek gangsta straszy gangsta policją pojmujesz to ?
jaki twoj jest znak zodiakalny?pewnie baran
ty gangsterze idz na policje jak wybije ci zeby to jest ok to ty masz braki w pojmowaniu\ synek gosciu gangster straszy gangstera policja pojmujesz to ?
Wy tam wyżej to jesteście większymi amebami od tego gościa i w zasadzie tylko potwierdzacie jego słowa z poprzedniego filmu.
Konfidentem jest osoba, która współdziałała z kimś, a następnie pod naciskiem policji czy sądu go wydała. Jeśli ktoś wyrządza ci krzywdę, jak typek z wiatrówką na powyższym filmie to zgłaszasz to na policję i NIE JEST to oznaką bycia konfidentem. Takie to trudne do zrozumienia?
nie slucham opinii ulicznego szlamu i szamba ktore ma prawa wyborcze a dwie komorki w glowie a jedyne osiagniecie ze go matka z dupy wysrala
Ja tam widze goscia który zlecił robote budowlancowi a ten mu ją spierdolił i wystawił do tego zanizone faktury. No gangsterzy w huj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów