Ostatnio zagościł tutaj film tego Pana ( sadistic.pl/konczy-sie-era-frajera-vt506167,15.htm )... Ja na tym kanale znalazłem inną"perełkę". Sami oceńcie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I ta ameba ma prawa wyborcze...
No tak...i ten tekst... jadę na psy...
A co schronisko ma do tego?
A co schronisko ma do tego?
To ten sam inteligent, który tak ostatnio wrzucał na konfidentów, teraz chce "jechać na psy"?
jeden i drugi taka sama patola dno społeczne z kraju zwanego polska wielu ich tam jest
hahaha "pojade zaraz na psy" a w innym filmiku śmierć konfidentom xd
Wy tam wyżej to jesteście większymi amebami od tego gościa i w zasadzie tylko potwierdzacie jego słowa z poprzedniego filmu.
Konfidentem jest osoba, która współdziałała z kimś, a następnie pod naciskiem policji czy sądu go wydała. Jeśli ktoś wyrządza ci krzywdę, jak typek z wiatrówką na powyższym filmie to zgłaszasz to na policję i NIE JEST to oznaką bycia konfidentem. Takie to trudne do zrozumienia?
Konfidentem jest osoba, która współdziałała z kimś, a następnie pod naciskiem policji czy sądu go wydała. Jeśli ktoś wyrządza ci krzywdę, jak typek z wiatrówką na powyższym filmie to zgłaszasz to na policję i NIE JEST to oznaką bycia konfidentem. Takie to trudne do zrozumienia?
burn1878 napisał/a:
Wy tam wyżej to jesteście większymi amebami od tego gościa i w zasadzie tylko potwierdzacie jego słowa z poprzedniego filmu.
gosciu idż to na mojej dzielni powiedz ,czyli jak ktoś okradnie złodzieja to złodziej może to zgłosić ty kali pojmować co mówić?
r061071 napisał/a:
gosiu idż to na mojej dzielni powiedz ,czyli jak ktoś okradnie złodzieja to złodziej może to zgłosić ty kali pojmować co mówić?
Ty też za wiele z mysleniem nie miałeś wspolnego
JP 99%
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów