wypowiedź dla Dzień Dobry TVN
Źródło:http://www.youtube.com
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Chłop się minął z powołaniem, ale widać, że ma pojęcie. Mam wrażenie, że rozmowa miała być poprowadzona trochę w innym kierunku
Psycholog dobrze gada. Faktem jest, że jak się dużo jara to coś się potem pieprzy. Ja dużo jarałem a teraz tylko okazjonalnie. Lepsze ziółko niż alko.
A te zjeby z TVN-u... nosz kurwa! brak mi słów. pierdolą od rzeczy.
A te zjeby z TVN-u... nosz kurwa! brak mi słów. pierdolą od rzeczy.
@Nathaniel_Demerest
Ty tak serio, czy głupa rżniesz?
Piwo dla psychologa, chociaż co do czystości towaru, chyba nie do końca ma racje.
Ty tak serio, czy głupa rżniesz?
Piwo dla psychologa, chociaż co do czystości towaru, chyba nie do końca ma racje.
Kurwa dodają do zioła różnych substancji, aby hajs się zgadzał. Każdy gram się liczy. Dzieciak mógł wyjebać pół litra i tak by się zajebał. Zapewne miał depresje czy coś, a zresztą nie wiadomo czy ten "news" nie jest sfingowany przez przeciwników marihuany. Miałem kolegę, który za dużo palił przy czym pił alko. Widziałem co widziało się z jego umysłem, z jego logiką, miał obniżaną sprawność manualną.
Mielone szkło się rozsypuje pod roślinką aby ślimaki nie wpierdalały.
Takiej mimiki dawno nie widziałem, profesorek ciągle uśmiech na twarzy za każdym razem jak coś prawi, dziennikarka zaskoczona i przerażona tym co mówi a gościu koło niej ciągle się wsłuchuje i coś tam powtarza po niej.
Z domestosem to ma rację... w ogóle to ma rację z tym, że zioło rozleniwia i zawiesza. Ale delegalizacja to chujowa sprawa, tak jak powiedział : "Człowiek sam decyduje czym chce się ogłupiać". A ochrona dzieci? W przypadku legalnej jest przynajmniej ten limit 18 czy 21 lat, a teraz? 12-13 latek potrzebuje max 30 minut, żeby sobie skołować. Poza tym można wprowadzić nakaz informowania o zawartości THC, bo to co palił taki Marley zwyczajnie odprężało i rozluźniało, było z 30-40 razy słabsze od dzisiejszego zioła, które potrafi nawet wyłączyć człowieka.
Wszystko jest dla ludzi. Wystarczy dac im prawo wyboru. Chcesz -pal; nie chcesz -nie pal.
Slabe jednostki sie uzaleznia( tak jak alkoholicy od alkoholu), inni bede podpalac okazyjnie. Sam jaram odsc czesto i nie ukrywam ze nie szkodzi to tak jak alkohol. Jednak gdy widze swoich kumpli ktorzy pala dzien w dzien, to widac efekty: zacinanie sie, problemy z doborem slow, krotko mowiac dziury .
Zlegalizowac i tyle, bedziemy palic cos zatwierdzone przez ekspertow. Same korzysci, nie liczac tego ze panstwo tez zarobi.
Slabe jednostki sie uzaleznia( tak jak alkoholicy od alkoholu), inni bede podpalac okazyjnie. Sam jaram odsc czesto i nie ukrywam ze nie szkodzi to tak jak alkohol. Jednak gdy widze swoich kumpli ktorzy pala dzien w dzien, to widac efekty: zacinanie sie, problemy z doborem slow, krotko mowiac dziury .
Zlegalizowac i tyle, bedziemy palic cos zatwierdzone przez ekspertow. Same korzysci, nie liczac tego ze panstwo tez zarobi.
Zrownajcie sobie kogos kto cpa w kazdy dzien alko/szlugi,a ktos kto jara !Bless
widac manipulacje ziobro tez ladne pierdoly opowiadal u lisa
widac manipulacje ziobro tez ladne pierdoly opowiadal u lisa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów