wypowiedź dla Dzień Dobry TVN
Źródło:http://www.youtube.com
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
jak tylko usłyszałem "popełnił samobójstwo bo palił marihuane". No ja pierrrdole.
Panie idz pan w chuj z TVN, ten syf pierze mózgi ludziom...
ziemniak1311 napisał/a:
a obejrzaleś do końca?jak tylko usłyszałem "popełnił samobójstwo bo palił marihuane". No ja pierrrdole.
Bo nikt tego nie potwierdził, a redaktorka tylko mówi tu skąd kolejne poruszenie w mediach
mielone szkło hahahaha, żeby lepiej trzepało jak się wciągnie
Czasami się zastanawiam czy Ci dziennikarze tvnu są takimi debilami czy im za to płacą.
Z pewnością to i to...
Z pewnością to i to...
może i pierze mózgi, ale kto chce zajarać to i tak zajara. Każdy jest kowalem swojego losu.
I nie zawsze ma sie spoko faze po jaraniu, kazdy organizm inaczej oddziałuje.
Poczytajcie o lękach, przyspieszonym biciu serca, dekoncentracji, panice po jaraniu
I nie zawsze ma sie spoko faze po jaraniu, kazdy organizm inaczej oddziałuje.
Poczytajcie o lękach, przyspieszonym biciu serca, dekoncentracji, panice po jaraniu
Ale ta blondyna mnie wkurwia tym swoim glosem i charakterem.
Ja w tym roku 3 razy paliłem, a kiedyś pełno już mi się to znudziło. Lepiej zadbać o swoje zdrowie, uprawiać sport, mieć hobby i jakieś inne zajęcia. Ale nie powiedziałem sobie że przestałem palić i już w życiu nie dotknę, nie ma co się oszukiwać zakazane owoce smakują najlepiej i się czasami wraca po te owoce. Używki są i będą do końca świata, a każdy lubi się bawić nie zawszę na trzeźwo.
hahaha, domestos, mielone szkło...skąd ten kretyn to wytrzasnąl?
Jemu chyba domestos rano do kawy dolewują i dlatego teraz jest taki zjebany.
Psycholog spoko gada.
Jemu chyba domestos rano do kawy dolewują i dlatego teraz jest taki zjebany.
Psycholog spoko gada.
nosz kurwa zajmuja sie pierdolami ( marihuana nie ma szkodliwego dzialania na organizm chyba ze nadmiar wg. badan) zamiast np. chujni w kraju i jebanymi allah akbarami co zaczynaja sie panoszyc u nas w kraju Mieszka I
Od wstrzykiwanie marihuany się zaczyna. Potem szybko z górki idzie, nim się gimubusy spostrzeżecie, będziecie opierdalać fallusy brudasom na dworcu centralnym za działkę.
W ogóle, skąd w was takie pociągi do wstrzykiwania? Przecież każdy normalny człowiek, widząc igłę się trzęsie.
Z resztą róbcie co chcecie, ale jak wam sperma dilera w gardle ustanie i będziecie widzieć sceny z swojego życia, jak sobie wstrzykiwaliście marihuanę, to wtedy będzie już za późno!
W ogóle, skąd w was takie pociągi do wstrzykiwania? Przecież każdy normalny człowiek, widząc igłę się trzęsie.
Z resztą róbcie co chcecie, ale jak wam sperma dilera w gardle ustanie i będziecie widzieć sceny z swojego życia, jak sobie wstrzykiwaliście marihuanę, to wtedy będzie już za późno!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów