18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janlew 2020-06-19, 22:32 5
Pierdolnięta. Normalnie psa się ma żeby chronił obejście ludzi, a tu chyba psy mają głupią cipę żeby broniła ich przed pumą
Zgłoś
Rozjebie 2020-06-19, 23:05 11
janlew napisał/a:

Normalnie psa się ma żeby chronił obejście ludzi

Co to jest kurwa obejście, wieśniaku
Zgłoś
sensualna 2020-06-19, 23:23 4
janlew napisał/a:

Pierdolnięta. Normalnie psa się ma żeby chronił obejście ludzi, a tu chyba psy mają głupią cipę żeby broniła ich przed pumą

oo widzę że mamy tutaj kolegę upośledzonego poligona
Zgłoś
Barnellini 2020-06-19, 23:28 36
Coordinator napisał/a:

Sprawdź sobie w słowniku i nie wyzywaj nikogo od wieśniaków. Nawet jeśli twój rozmówca pewnie jest ze wsi

A co do filmu, to mimo, że cenię psy to bym chyba nie zaatakował pumy w obronie swojego. Ma jaja skurwesyn

PS. A chuj. Ludzie są leniwi:

Obejście- «dom z podwórzem i zabudowaniami gospodarskimi»
Zgłoś
Szelma 2020-06-20, 2:29 26
Coordinator napisał/a:

To czyli z tego wynika ze kolega od wspomnianego slowa ,,obejście,, jest bardziej wykształcony niz ty wiesniaku

Zgłoś
Jacek86s 2020-06-20, 7:04 2
Dopiero widząc tego kotka zdałem sobie sprawę jakie te szczury są małe
Zgłoś
Rozjebie 2020-06-20, 9:55
Szelma napisał/a:

To czyli z tego wynika ze kolega od wspomnianego slowa ,,obejście,, jest bardziej wykształcony niz ty wiesniaku

Może nie jestem profesorem, ale zarabiam 5x więcej niż ty i moimi zmartwieniami jest znalezienie dobrego koksu i dziwek, a wiejski slang chuj mnie obchodzi
W całym swoim życiu nie widziałem na żywo krowy ani świni, a wpierdalam je codziennie. Chuj mnie tez obchodzi co to jest pług albo gumno Mam wkuwać wiejskie nazewnictwo?
Zgłoś
Karboksylator 2020-06-20, 10:15 18
Coordinator napisał/a:

Może nie jestem profesorem, ale zarabiam 5x więcej niż ty i moimi zmartwieniami jest znalezienie dobrego koksu i dziwek, a wiejski slang chuj mnie obchodzi
W całym swoim życiu nie widziałem na żywo krowy ani świni, a wpierdalam je codziennie. Chuj mnie tez obchodzi co to jest pług albo gumno Mam wkuwać wiejskie nazewnictwo?

tak po mojemu, to jedyne dziwki to ty w internecie widziałeś, a koks u babci w piwnicy.
jakim trzeba być bezmózgiem, żeby "wkuwać wiejskie nazewnictwo". wystarczy kilka książek przeczytać np. lektury z klas 4-8 podstawówki byłby odpowiednią wykładnią wiedzy. ale pewnie jesteś z tej części co to nawet jednej książki w życiu nie przeczytała.
Zgłoś
Eknen 2020-06-20, 10:16 3
janlew napisał/a:

nie do końca prawda, psy stróżujące mogą mieć 5 kg wagi tak jak te na filmie i ich głównym zadaniem jest wszczęcie alarmu, a nie walka .
Niektórzy uważają , że takie małe skurwysyny są najlepsze , bo z natury nieufne i nigdy nie śpią i bardziej zażarte niż duże osobniki. A tak naprawdę najlepsze do pilnowania terenu to i tak są gęsi , agresywny i terytorialny gatunek.
Zgłoś
Rozjebie 2020-06-20, 10:56
Karboksylator napisał/a:

a koks u babci w piwnicy.

Nie mam żadnej babci i dziadka, leszczu

Karboksylator napisał/a:

wystarczy kilka książek przeczytać np. lektury z klas 4-8 podstawówki byłby odpowiednią wykładnią wiedzy.

" W moim życiu przeczytałem dwie książki..."
Za to ty pewnie jesteś pierwszy czytelnik/ profesor w Rzeczypospolitej, zapierdalający na nocną zmianę na stacje benzynową
Zgłoś
x................x 2020-06-20, 11:25
Zgłoś
Karboksylator 2020-06-20, 14:39
Coordinator napisał/a:

Nie mam żadnej babci i dziadka, leszczu
" W moim życiu przeczytałem dwie książki..."
Za to ty pewnie jesteś pierwszy czytelnik/ profesor w Rzeczypospolitej, zapierdalający na nocną zmianę na stacje benzynową

niee, czytam tylko jedną-dwie książki w tygodniu. bo nie mam czasu na więcej.
no i lubię ser
Zgłoś
ritu4l 2020-06-20, 15:29 2
Coordinator napisał/a:

Zgłoś
paero123 2020-06-20, 19:56
Ale ten człowiek to chitra sztuka - wyskoczył na pumę w futrze jakiegoś innego zwierza i wielki kot spierdolił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem