Normalnie psa się ma żeby chronił obejście ludzi
Co to jest kurwa obejście, wieśniaku
Pierdolnięta. Normalnie psa się ma żeby chronił obejście ludzi, a tu chyba psy mają głupią cipę żeby broniła ich przed pumą
oo widzę że mamy tutaj kolegę upośledzonego poligona
Co to jest kurwa obejście, wieśniaku
Sprawdź sobie w słowniku i nie wyzywaj nikogo od wieśniaków. Nawet jeśli twój rozmówca pewnie jest ze wsi
A co do filmu, to mimo, że cenię psy to bym chyba nie zaatakował pumy w obronie swojego. Ma jaja skurwesyn
PS. A chuj. Ludzie są leniwi:
Obejście- «dom z podwórzem i zabudowaniami gospodarskimi»
Może nie jestem profesorem, ale zarabiam 5x więcej niż ty i moimi zmartwieniami jest znalezienie dobrego koksu i dziwek, a wiejski slang chuj mnie obchodzi
W całym swoim życiu nie widziałem na żywo krowy ani świni, a wpierdalam je codziennie. Chuj mnie tez obchodzi co to jest pług albo gumno Mam wkuwać wiejskie nazewnictwo?
Może nie jestem profesorem, ale zarabiam 5x więcej niż ty i moimi zmartwieniami jest znalezienie dobrego koksu i dziwek, a wiejski slang chuj mnie obchodzi
W całym swoim życiu nie widziałem na żywo krowy ani świni, a wpierdalam je codziennie. Chuj mnie tez obchodzi co to jest pług albo gumno Mam wkuwać wiejskie nazewnictwo?
tak po mojemu, to jedyne dziwki to ty w internecie widziałeś, a koks u babci w piwnicy.
jakim trzeba być bezmózgiem, żeby "wkuwać wiejskie nazewnictwo". wystarczy kilka książek przeczytać np. lektury z klas 4-8 podstawówki byłby odpowiednią wykładnią wiedzy. ale pewnie jesteś z tej części co to nawet jednej książki w życiu nie przeczytała.
Niektórzy uważają , że takie małe skurwysyny są najlepsze , bo z natury nieufne i nigdy nie śpią i bardziej zażarte niż duże osobniki. A tak naprawdę najlepsze do pilnowania terenu to i tak są gęsi , agresywny i terytorialny gatunek.
a koks u babci w piwnicy.
Nie mam żadnej babci i dziadka, leszczu
wystarczy kilka książek przeczytać np. lektury z klas 4-8 podstawówki byłby odpowiednią wykładnią wiedzy.
" W moim życiu przeczytałem dwie książki..."
Za to ty pewnie jesteś pierwszy czytelnik/ profesor w Rzeczypospolitej, zapierdalający na nocną zmianę na stacje benzynową
Nie mam żadnej babci i dziadka, leszczu
" W moim życiu przeczytałem dwie książki..."
Za to ty pewnie jesteś pierwszy czytelnik/ profesor w Rzeczypospolitej, zapierdalający na nocną zmianę na stacje benzynową
niee, czytam tylko jedną-dwie książki w tygodniu. bo nie mam czasu na więcej.
no i lubię ser
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęMoże nie jestem profesorem, ale zarabiam 5x więcej niż ty i moimi zmartwieniami jest znalezienie dobrego koksu i dziwek, a wiejski slang chuj mnie obchodzi
Nine, ten, never sleep again.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów