Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie to motopipa nie zachował ostrożności i pies go jebal.
chłop z 35 mil zachamował do 0 w sekundę i to wina motocipy. Jebnij się w łeb
Tylko zachodzi pytanie z jakiego powodu Autopipa hamowała
To nie ma znaczenia (przynajmniej u nas).
Pord nakazuje jazdę bezpieczną, m.in. z bezpiecznym odstępem.
Więc ten z tyłu ma tak jechać, jakby ten z przodu musiał nagle hamować.
Zresztą tak się uczy(ło - nie wiem jak teraz, kiedy zajmują się wożeniem Adriana na narty, pilnowaniem Kaczyńskiego, czy niesprawdzaniem pojazdów w kolumnach) kierowców BOR-u. Mieli tak jeździć, jakby zza każdego zakrętu miało coś na nich wyjechać.
Bardzo męczące, ale w normalnych warunkach też da się zachowywać bezpieczny odstęp.
Jeśli sądzisz, że nie mam racji, to pokaż przepis pord zezwalający na niezachowywanie bezpiecznego odstępu, w zależności od tego, z jakiego powodu hamuje ten z przodu.
Zahamował bo mu nagle twoja mama na monocyklu wyskoczyła na drogę albo inny pies. I to było jego prawo. Zrób prawo jazdy to pogadamy.
chłopczyku oddaj prawko lepiej
Nieuzasadnione ostre hamowanie. W Cebulandii jest za to nie mały mandat, chyba jakieś 2500 CBL.
"Przed koła mógł mi wybiec pies, ale w ostatniej chwili zwątpił i jednak nie wybiegł na jezdnię, lecz zmusił mnie to do awaryjnego hamowania."
Już masz swoje uzasadnienie. Teraz spróbuj mi udowodnić, że ściemniam.
"Przed koła mógł mi wybiec pies, ale w ostatniej chwili zwątpił i jednak nie wybiegł na jezdnię, lecz zmusił mnie to do awaryjnego hamowania."
wyrok Sądu Okręgowego w Poznaniu z 20 kwietnia 2021 r. (IV Ka 255/21) dokladnie takie było tłumaczenie w tej sprawie. w polsce za takie działanie do 5 k grzywny.
Masz film jako dowod, ze nie bylo tam psa ani mojej starej wiec generalnie wypierdalaj brake check w niektorych krajach jest karany i to bradzo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów