Tak właśnie powinno być!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak właśnie powinno być!
Dlaczego obrońcy praw CZŁOWIEKA bronią pedałów?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
świetnie! Teraz niech jeszcze zrzeknie się władzy na rzecz Polski to go polubie
zgrzewa dla Putina! Ogólnie go nie lubię ale kurde - to co czasem robi to jak spełnienie marzeń.
Nie do wiary, żeby u ruskich było normalniej niż u nas
Putin trzyma z cerkwią, zobaczcie filmy gdy Putin był zapszysiężany na prezydenta. Cała świta tych ich patriarchów czy jak oni sie nazywają, miał uroczystośc jak car. Nie dziwie się ze teraz jedzie po pedałach i arabusach, bo to wrogowie prawosławnych i moralności
wyjasnijcie mi jedno, zwlaszcza jakies pedaly jezlei to czytaja. na chuj robicie te wszystkie kurwa parady? Jezeli macie taka potrzebe, to prosze bardzo cwelcie sie w domu ale nie kurwa publicznie bo to jest ohydne i zasluguje to kurwa na potepienie. Skoro widzicie ze 98% spoleczenstwa tego nie toleruje, to an chuj te parady robicie? Kurwa co chcecie nimi osiagnac? Uwazacie ze kurwa lizac sie na jakis jezdzacych podestach zyskacie przychylnosc innych? Ze zaakceptuja was w ten sposob? NIE KURWA!
Jestem zwolennikiem tepienia kazdego rodzaju pedalstwa ktore jest okazywane publicznie! Masz potrzebe posiadania kutasa w dupie? Ok, ale to pod własnym dachem, swiat nie musi o tym wiedziec.
Jestem zwolennikiem tepienia kazdego rodzaju pedalstwa ktore jest okazywane publicznie! Masz potrzebe posiadania kutasa w dupie? Ok, ale to pod własnym dachem, swiat nie musi o tym wiedziec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów