📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ja pierdole...czasami ręce opadają na te jego wywody. "Wie wszystko co wie Snowden" Skąd te wnioski do kur...nedzy skoro sam Snowden twierdzi że ważne dane są zaszyfrowane i nie ma ich przy sobie ale jeśli stanie mu się coś to wszystkie informacje zostaną upublicznione. Max za dużo koksu się nawciągał.
Przeczytałem "Mariusz Max Kolonko mówi, co dalej ze Sosnowcem" =D
To chyba nowy dział MaxTV - "MMK przypuszcza jak jest".
zbyt dosłownie bierzesz niektóre texty Max'a - chodzi tu o uproszczenie sytuacji ObaMa vs Putin. W zasadzie ten tekst nie miał kompletnie żadnego znaczenia merytorycznego prócz takiego drobnego "dowcipu".
Ale jeśli się nadal będziesz upierał to chuj mnie to obchodzi - i nie powiem ci czyj chuj ani z której strony.
zbyt dosłownie bierzesz niektóre texty Max'a - chodzi tu o uproszczenie sytuacji ObaMa vs Putin. W zasadzie ten tekst nie miał kompletnie żadnego znaczenia merytorycznego prócz takiego drobnego "dowcipu".
Ale jeśli się nadal będziesz upierał to chuj mnie to obchodzi - i nie powiem ci czyj chuj ani z której strony.
RockyWood napisał/a:
@kawal-chama
W zasadzie ten tekst nie miał kompletnie żadnego znaczenia merytorycznego.
Jak znacząca większość jego tekstów. To taki Coelho publicystyki. Powie coś oczywistego no ale są ludzie którzy się nim jarają, czasem natomiast porywa się z motyką na słońce i próbuje coś analizować lub też raczej wróżyć z fusów. Wtedy jego felietony powinny się nazywać "Mariusz mówi jak mu się wydaje że jest"
Kurwa znów ten debil... To populista który znalazł swoją niszę na rynku. Mówi dokładnie to co chcą usłyszeć jego wyznawcy.
Co do Snowdena. Człowiek zasługuje na szacunek i uznanie za trolling CIA. Nie USA nie Obamy tylko CIA i NSA. Ponieważ to te dwie organizacje realnie rządzą w USA a nie Obama czy kongres. Kto ma informacje ma władzę.
Co do Snowdena. Człowiek zasługuje na szacunek i uznanie za trolling CIA. Nie USA nie Obamy tylko CIA i NSA. Ponieważ to te dwie organizacje realnie rządzą w USA a nie Obama czy kongres. Kto ma informacje ma władzę.
Max to gwiazdor, który kończąc swoją karierę zaczął się chwytać ludzi o populistyczno konserwatywnych poglądach, bo ci są najwierniejszymi widzami. Siedzą, oglądają sobie takiego maxa czy cejrowskiego i się przy tym brendzlują kryptogeje jedne
@up
@2xup
Ale was bolą te lewackie dupy ... jak się wam nie podoba, to wracajcie trzepać kapucyna pod mądrości lisa i urodę TW Stokrotki olejnikowej.
@2xup
Ale was bolą te lewackie dupy ... jak się wam nie podoba, to wracajcie trzepać kapucyna pod mądrości lisa i urodę TW Stokrotki olejnikowej.
Jakiś chuj wyciął ten kawałek z całego materiału ;> On mówi fakty i zaznacza, że wie, co może się stać. Wie o tym, bo się na tym zna.
Więc chuj wam w dupę i scrollować dalej.
Więc chuj wam w dupę i scrollować dalej.
@up
@2xup
Ciebie boli dupa bo nie potrafisz zaakceptować prostej prawdy iż Kolonko to taki sam publicysta co Olejnik. Czyli manipulujący faktami propagandzista który mówi dokładnie to samo co chcą usłyszeć jego fani.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów