📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po co mam odsnieżać dach kiedy mój daszek z kartonu jest niezniszczalny!
Coś pięknego. Wiadome, że rypnie i to oczekiwanie tylko co rypnie... tylko co rypnie
co za debil stawial ten daszek, przeciez to musialo sie spierdolic nie majac podparcia zadnego przy scianie
chyba cos nie pyklo..
Tak to jest jak jest się leniwą kurwą.
spałem niedawno kilka nocy w takiej coś a'la polska góralska chata, z bali tyle że mniej tradycyjne pokrycie dachowe i było tak z 50 cm śniegu, tak na to nikt nie zwraca uwagi , spałem na najwyższej kondygnacji, w dzien troszkę przygrzało słonko i pod śniegiem odtajało w nocy przymarzło i jak to kurwa zjechało, huk był taki jak by lokomotywa przejechał z naddzwiękową prędkością, aż cała chałupa się zatrzęsła, wstałem tak wystraszony że mało zawału nie dostałem
polecam każdemu
polecam każdemu
Typowe amerykańskie budownictwo. W Polsce budy dla psa są lepiej zrobione, niże te ich domy ze sklejki,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów