📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po chuj o rok dłuższa podstawówka? Oby wyjebali te gimnazja i przywrócili porządne szkoły techniczne i szkoły uczące zawodu
jebać powiązanych kiedyś z komuną obecnie postkomuną , przywiązanych do stołka nauczycieli , bo większości wydaje się że państwo zapewnia im dożywotnią posadę ,
,,niestety ,, tusk odszedł i mam nadzieję nigdy nie powróci , bo znów pozatrudnia setki tysięcy budżetowców których niemieckie markety nie będą w stanie wyżywić
,,niestety ,, tusk odszedł i mam nadzieję nigdy nie powróci , bo znów pozatrudnia setki tysięcy budżetowców których niemieckie markety nie będą w stanie wyżywić
Kurwa skończył inżynierię rolniczą i sprzedaje plastikowe trąbki na ulicy w wózku sklepowym.
¨nauczyciele chcą swoich praw! Chcą móc drapać się po dzwonku, panowie, a panie po przerwie!¨
Pyta rozjebał system
Pyta rozjebał system
Ale pyskata i skowyrna suczka w 9:22 się pojawiła. Lubię takie - tym bardziej, że wstawiona
Sashaaaa napisał/a:
Kurwa skończył inżynierię rolniczą i sprzedaje plastikowe trąbki na ulicy w wózku sklepowym.
Jeśli faktycznie ma 10zł za trąbkę, to sobie policz ile on setek wyniesie w ciągu godziny
Zakładam że żaden z Was pewnie nie ma 30zł/h netto
ZNP to jest jednak zjebane. Wprowadzali gimnazja - protestowali, były gimnazja protestowali bo domagali się likwidacji, likwidują gimnazja - to teraz protestują żeby gimnazja zostały. Jeszcze w tamtym roku ZNP podpisywał się pod SLDowskim projektem o likwidacji gimnazjów.
Jeszcze jedno, bo niby argument że dużo nauczycieli straci pracę. To jak może być mniej nauczycieli potrzebnych jak liczba dzieci się nie zmieni. Stracą pracę dyrektorzy gimnazjów, sekretarki i inne pierdzistołki.
Jeszcze jedno, bo niby argument że dużo nauczycieli straci pracę. To jak może być mniej nauczycieli potrzebnych jak liczba dzieci się nie zmieni. Stracą pracę dyrektorzy gimnazjów, sekretarki i inne pierdzistołki.
@decode21 Co ciekawsze w dupie mają żenujący poziom edukacji w gimnazjach, więc strajkują bo się boją o robotę i gdzie ta ich niby misja niesienia kaganka?
Co by nie powiedzieć to nauczycieli tak łatwo jak lewaków czy narodowców nie zagnie
pyta bez kozy to nie to samo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów