📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cynthian19 napisał/a:
Podszedł do jakiegoś chudzielca w cioterskich okularkach i zgrywa cwaniaka. Ciota pierdolona. Niech podejdzie do dresa-koksa albo skina jakiegoś.
tylko taki dres koks nie opierdala palki za 5 zeta ,a koles na filmiku prawdopodobnie to robi no bo po co mial by sie ubierac jak jakis pedal?
Wiochmen napisał/a:
tylko taki dres koks nie opierdala palki za 5 zeta ,a koles na filmiku prawdopodobnie to robi no bo po co mial by sie ubierac jak jakis pedal?
No dobra, koleś wygląda trochę jak pedał, ale ktoś kto robi sobie z takiego podśmiechujki przed kamerą jest jeszcze bardziej żałosny, bo jest ciotą bez jaj, która musi się dowartościowywać wyzywając słabszych. Dlatego nie wyskoczy z tym do silniejszego lub równego sobie, tylko do takiej ciotuni bo wie, że tamten mu nic nie odpowie ani mu nie jebnie. Frajerstwo i pozerstwo moim zdaniem.
Tylko, że ten ziomek z filmiku nie wygląda jeszcze najgorzej.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
nie pyta dresow czy kiboli czy robia laske, bo oni nie wygladaja na takich skrytopedalow jak ten koles. proste
troche nie kumam czemu kolesia ktory nosi okulary i ma inna fryzure niz lyse pały nazywa sie gejem,kryptopedałem etc. ależ to polskie... niektorzy uzytkownicy sadola nie ustepuja inteligencja szympansom.
Bardzo dobrze zrobił ! Czemu się tak oburzacie ? Też zakładacie rurki, damskie płaszczyki i torbę przez ramię, że tak bronicie jakiegoś pederasty ? Pyta kogo chce na ulicy i ja się bardzo cieszę, że ciśnie z bliżej nie ustalonych płciowo odchyłów. Mam wrażenie, że jakby służba wojskowa była wciąż obowiązkowa, to na ulicach szybko by spadła liczba takich lewusów.
Ja nie ubieram się jak metrus bo uważam to za gejostwo ale jak by mi koleś takie pytanie zadal to bym mu przypierdolił w ryj ze szpica a potem skakał po jego pierdolonym łbie...z radością
Vincent Vega napisał/a:
torbę przez ramię
To nie torebka to sakwa. Indiana Jones miał taką.
Chociaż z drugiej strony
PS. Chcecie pooglądać prawdziwych pedałów? Włączcie Ju Ken Dens, tam są ostre przypały
@down
Right, bro. Poprawione
Dobrze, że się dojebał kto w temp +20 stopni chodzi w jebanym płaszczu? jeszcze mu szaliczka, zenita i kubka ze starfucksa brakuje, do pełni spedalonego dizajnu.
Szkoda tylko, że nie poczekał aż słuchawki zdejmie.
Szkoda tylko, że nie poczekał aż słuchawki zdejmie.
Skąd ten fragment? Nie ma u nich żadnego nowego odcinka, to jakieś stare wykopalisko?
powinien jeszcze w okulary strzała wyłapać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów