📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kiedys dostanie w ryj - na co z niecierpliwoscia czekam.
I oby ktos tutaj zamiescil z tego filmik.
A jeszcze lepiej zeby ktos go zmusil do oierdolenia galki... za darmo.
Niech pojdzie na jakis ligowy mecz i sie tak zapyta 1 lepszego kibola...
I oby ktos tutaj zamiescil z tego filmik.
A jeszcze lepiej zeby ktos go zmusil do oierdolenia galki... za darmo.
Niech pojdzie na jakis ligowy mecz i sie tak zapyta 1 lepszego kibola...
@up : ale tak, żeby zapamiętał to do końca życia.
a typ z głównego filmu wygląda całkiem normalnie, niezbyt spedalony jest, widywalo sie gorszych niestety
a typ z głównego filmu wygląda całkiem normalnie, niezbyt spedalony jest, widywalo sie gorszych niestety
niezly bohater, zagadal do jakiegos pedalka, ale gdy ten zdjal sluchawski to juz mu nie powtorzyl. Wogole co to za pajac ?
Koza: Pokazanie idiotyzmu wychodzenia na ulicę.
Jaok: Ech, to nie tak... Chodzi nam o to, by eksploatować stereotypy, pokazywać utarte sposoby myślenia, obnażać radykalizm. Jak słyszę najaranego kolesia na marszu Wolnych Konopi, który mówi, że zakaz palenia trawki to „prawdziwy faszyzm”, albo taksówkarza, który utrzymuje, że deregulacja będzie oznaczała dla niego „koniec świata”, to wiem, że muszę tam pójść i sprawdzić, co ci ludzie mają w głowie. Czy widzą, że trochę jednak wyolbrzymiają swoje problemy, czy raczej starają się być tak radykalni, jak tylko możliwe, żeby zwrócić na siebie uwagę.
To opowiedzcie, co właściwie robicie.
J: Łapiemy jakiś temat tabu albo coś, za czym mają stać Żydzi albo inni cykliści, i idziemy na demonstrację. Na miejscu nie staramy się z ludźmi polemizować, tylko wchodzimy w ich retorykę. Zgadzamy się z nimi, ale robimy to tak, by ich zdenerwować. Często próbujemy ludzi zaskoczyć. Jak ktoś protestuje pod domem Jaruzelskiego, to pytamy, co sądzi o nowym premierze Kenii."
Ludzie troszkę dystansu, bo was własny jad uśmierci...
Grad: Dobra zabawa.
Koza: Pokazanie idiotyzmu wychodzenia na ulicę.
Jaok: Ech, to nie tak... Chodzi nam o to, by eksploatować stereotypy, pokazywać utarte sposoby myślenia, obnażać radykalizm. Jak słyszę najaranego kolesia na marszu Wolnych Konopi, który mówi, że zakaz palenia trawki to „prawdziwy faszyzm”, albo taksówkarza, który utrzymuje, że deregulacja będzie oznaczała dla niego „koniec świata”, to wiem, że muszę tam pójść i sprawdzić, co ci ludzie mają w głowie. Czy widzą, że trochę jednak wyolbrzymiają swoje problemy, czy raczej starają się być tak radykalni, jak tylko możliwe, żeby zwrócić na siebie uwagę.
To opowiedzcie, co właściwie robicie.
J: Łapiemy jakiś temat tabu albo coś, za czym mają stać Żydzi albo inni cykliści, i idziemy na demonstrację. Na miejscu nie staramy się z ludźmi polemizować, tylko wchodzimy w ich retorykę. Zgadzamy się z nimi, ale robimy to tak, by ich zdenerwować. Często próbujemy ludzi zaskoczyć. Jak ktoś protestuje pod domem Jaruzelskiego, to pytamy, co sądzi o nowym premierze Kenii."
Ludzie troszkę dystansu, bo was własny jad uśmierci...
Teoretycznie wiedział w kogo uderza, jeśli ja bym coś takiego usłyszał to bym mu wyjebał w ryj. Ewentualnie podać program i prowadzącego do sądu To by się nauczyli rumakowania.
chuja bys zrobil.
Podszedł do jakiegoś chudzielca w cioterskich okularkach i zgrywa cwaniaka. Ciota pierdolona. Niech podejdzie do dresa-koksa albo skina jakiegoś.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
nightfury napisał/a:
chuja bys zrobil.
Szkoda że na tym filmiku tak nie odpowiedziałeś
jak chodzili i pytali kobiet czy chialy by dostac mopa to bylo ok a teraz ajak sobie jaja Koza zrobil z jakiegos typa to bulwers, troche dystansu ludzie. Ja tam ich lubie ogladac, bo w tym co robia jest cos kontrowersyjnego a nie jak dankan co na wszystko nazeka albo jego spedalony kolega, albo jakis kurwa niekryty krytyk, wszyscy pierdola u siebie za zamknietymi drzwiami, chlopaki z Pyty przynajmniej maja jaja zeby wyjsc na ulice.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów